PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
agriturk bicak arasi bosluklari kapatma yardim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1128843" data-attributes="member: 426"><p>Ne güzel faydalı olabiliyorsak birbirimize... bıçak arası ayarı yukarıda bahsettiğim gibi yapılır kızak civatalarından pistonun aşağı yukarı sağa sola tatlı çalışma ayarı yapılır sonrasında bıçak arkası şimmler ile beslenerek yapılır arkadaşa da zaten önce kızaklarını kontrol et gerekirse alt üst çevirme yaparak yer değiştirip ayarla sonrasında bıçak ayarını arkasını besleyerek yap dedim Dediğin gibi de yapılır ama en sağlıklısı bu Çünkü sadece piston civatalarından yapıldığında pistonda kasıntı ve zorlama yaşanabilir elle rahatça çevirip çalıştırılabilir olmalı Eğer civatalar ile yaptığın ayarda pistonun tatlı rahat çalışıyorsa yanlış yapmıyorsun Benim bahsettiğim detaylı ayarlaması ve genelde haşpaysız çalışan makinalarda bu tarz detaylı ayar yapılmalı balyaların düzgün olması adına çünkü ot yonca yoruyor bıçakları ve pistonu yoksa samanda fln bıçak asınmıyor kuruda çalıştığı için ... bende de paksan 8002 ve 5690 galli gold var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1128843, member: 426"] Ne güzel faydalı olabiliyorsak birbirimize... bıçak arası ayarı yukarıda bahsettiğim gibi yapılır kızak civatalarından pistonun aşağı yukarı sağa sola tatlı çalışma ayarı yapılır sonrasında bıçak arkası şimmler ile beslenerek yapılır arkadaşa da zaten önce kızaklarını kontrol et gerekirse alt üst çevirme yaparak yer değiştirip ayarla sonrasında bıçak ayarını arkasını besleyerek yap dedim Dediğin gibi de yapılır ama en sağlıklısı bu Çünkü sadece piston civatalarından yapıldığında pistonda kasıntı ve zorlama yaşanabilir elle rahatça çevirip çalıştırılabilir olmalı Eğer civatalar ile yaptığın ayarda pistonun tatlı rahat çalışıyorsa yanlış yapmıyorsun Benim bahsettiğim detaylı ayarlaması ve genelde haşpaysız çalışan makinalarda bu tarz detaylı ayar yapılmalı balyaların düzgün olması adına çünkü ot yonca yoruyor bıçakları ve pistonu yoksa samanda fln bıçak asınmıyor kuruda çalıştığı için ... bende de paksan 8002 ve 5690 galli gold var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
agriturk bicak arasi bosluklari kapatma yardim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt