PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Agrola Vertical L Test...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1028813" data-attributes="member: 20560"><p>30 dekar meyve yeterli yanına tarla bitkisi olur illaki. Ama hem spor hem çeşit mahiyetini geçmemek kaydı ile. </p><p>Güçsan şanzumanlı aldım. Aslında parlayan alacaktım ama bayiden elektrik alamayınca son anda vazgeçtim.</p><p>Asılır tip 600 litre tercihi, bahçe etrafı çevrili ve traktörde uzun olduğundan manevra daha kolay olması sebebiyle.</p><p>Kumandayı kabin içine alma benim için çok önemliydi ve oldu işimi çok kolaylaştıracak bu sistem. Kabinde var zaten tadından yenmeyecek inşallah.</p><p>Makine ve ilaçlama zamanı gelsin diye sabırsızlanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1028813, member: 20560"] 30 dekar meyve yeterli yanına tarla bitkisi olur illaki. Ama hem spor hem çeşit mahiyetini geçmemek kaydı ile. Güçsan şanzumanlı aldım. Aslında parlayan alacaktım ama bayiden elektrik alamayınca son anda vazgeçtim. Asılır tip 600 litre tercihi, bahçe etrafı çevrili ve traktörde uzun olduğundan manevra daha kolay olması sebebiyle. Kumandayı kabin içine alma benim için çok önemliydi ve oldu işimi çok kolaylaştıracak bu sistem. Kabinde var zaten tadından yenmeyecek inşallah. Makine ve ilaçlama zamanı gelsin diye sabırsızlanıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Agrola Vertical L Test...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt