PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Agrolux 320 çizel performansı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="imamoglu" data-source="post: 873969" data-attributes="member: 36617"><p>Arkadaşlar merhaba, geçen sene haziran gibi aldığım Deutz ' un agrolux 320 modelinden genel anlamda memnunum, lakin çizel (7li türkaysan marka patlatma) performansı çok kötü, kötü derken sorun şu: çizel toprağa batacak kadar hidrolik levyelerini indirdiğimde hidrolik otomatiği çalışmıyor, ve otomatik çalışmadığı için motor çizeli çekemiyor, otomatik çalışacak kadar yani adeta yarım santim dahi levyeyi kaldırsam bu kez de çizel topraktan çıkıyor ve batmıyor geçen sene bu sorunla alakalı servis hidroliğin otomatik yay tertibatının hassasiyetini biraz düşürmüş ve bir nebze de olsa çizel kullanımında iyileşme olmuş gibiydi ama tam deneyemeden yağmurlar yağdığı için sorunun çözülüp çözülmediğini anlayamamıştık, lakin bugün patlatma yapmak için tarlaya gittiğimde sorunun devam ettiğini görmek canımı sıktı, bu sorunu yaşayan arkadaşlar olduysa nasıl bir çözüm buldular yardımlarınızı bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imamoglu, post: 873969, member: 36617"] Arkadaşlar merhaba, geçen sene haziran gibi aldığım Deutz ' un agrolux 320 modelinden genel anlamda memnunum, lakin çizel (7li türkaysan marka patlatma) performansı çok kötü, kötü derken sorun şu: çizel toprağa batacak kadar hidrolik levyelerini indirdiğimde hidrolik otomatiği çalışmıyor, ve otomatik çalışmadığı için motor çizeli çekemiyor, otomatik çalışacak kadar yani adeta yarım santim dahi levyeyi kaldırsam bu kez de çizel topraktan çıkıyor ve batmıyor geçen sene bu sorunla alakalı servis hidroliğin otomatik yay tertibatının hassasiyetini biraz düşürmüş ve bir nebze de olsa çizel kullanımında iyileşme olmuş gibiydi ama tam deneyemeden yağmurlar yağdığı için sorunun çözülüp çözülmediğini anlayamamıştık, lakin bugün patlatma yapmak için tarlaya gittiğimde sorunun devam ettiğini görmek canımı sıktı, bu sorunu yaşayan arkadaşlar olduysa nasıl bir çözüm buldular yardımlarınızı bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Agrolux 320 çizel performansı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt