PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ahır İnşaatı 1800 metre kare maliyeti Hesap
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1208317" data-attributes="member: 77697"><p>Yav eşref abi bir ciftlik yaptı 50 sağmallık tek kelimeyle mükemmel oldu benim gözumde. Facebokunde videolar paylasiyor cok guzel oldu da 500 bin tl tuttu diyor nedense bana 300 den yukari tutmaz gibi geliyor heralde çatıya çok gitti çatıyı paysa farmdan çadır almak mantikli o zmaan çelik çok gidiyo baya pahalı çelik sandbic panel desen m2 fiyati 50 tl ye yakin öyle iş mi olur çelik+m2si 50 ye samdvic alacagimiza direk m2 si 50 ye çadır daha akillica degilmi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1208317, member: 77697"] Yav eşref abi bir ciftlik yaptı 50 sağmallık tek kelimeyle mükemmel oldu benim gözumde. Facebokunde videolar paylasiyor cok guzel oldu da 500 bin tl tuttu diyor nedense bana 300 den yukari tutmaz gibi geliyor heralde çatıya çok gitti çatıyı paysa farmdan çadır almak mantikli o zmaan çelik çok gidiyo baya pahalı çelik sandbic panel desen m2 fiyati 50 tl ye yakin öyle iş mi olur çelik+m2si 50 ye samdvic alacagimiza direk m2 si 50 ye çadır daha akillica degilmi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ahır İnşaatı 1800 metre kare maliyeti Hesap
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt