PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Ahır kurmak için gerekli izinler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azerr" data-source="post: 1018657" data-attributes="member: 58671"><p>Ahır yapacağın arazi sit alanında yada yakınında ise müzeler müdürlüğüne sorulur, içme sularına zararı olur mu diye dsi ye sorulur, halk sağlığına sorulur. Elektrik şirketine sorulur neticede yarın elektrik isteyecen, buyuksehir belediyesine sorulur, tarım a sorulur . Öncelikle sen tapunla özel idareye git ve inşaat işleri müdürüyle konuş.Onlara danış onlar zannedersem senden ahır yapmak istediğine dair dilekçe alıyorlar tapu fotokopinle beraber . onlar valiliğin belirlediği kurumlara yazı yazıyorlar . O kurumlar olumlu cevap verirse mimari statik ve elektrik projesi çizdiriyon mekanik proje de istiyorlarmı bilmiyorum. Ve ruhsat almak için müracaat ediyorsun. Zemin etüdü isterlermi bimiyorum, yapı denetimi şantiye şefi isterlermi, iş güvenlik uzmanı isterlermi.hazır betonu şart koşarlarmı?.İnşaatta çalıştırdığın işçilere sigorta yapacaksın. Yoksa yapı ruhsatı alamazsın. Komşu bahçeden ne kadar çekeceksin. Gübre çukurunu nereye yapacaksın. Bütün bunları özel idare inşaat işleri ile konuş. .Sonrada öğrendiğin bilgileri burada paylaş ki bilmeyenlerde öğrensin. İnşaata başladım deyipte bi fotoğraf bile koymayanlar gibi milleti meraktan çatlatma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azerr, post: 1018657, member: 58671"] Ahır yapacağın arazi sit alanında yada yakınında ise müzeler müdürlüğüne sorulur, içme sularına zararı olur mu diye dsi ye sorulur, halk sağlığına sorulur. Elektrik şirketine sorulur neticede yarın elektrik isteyecen, buyuksehir belediyesine sorulur, tarım a sorulur . Öncelikle sen tapunla özel idareye git ve inşaat işleri müdürüyle konuş.Onlara danış onlar zannedersem senden ahır yapmak istediğine dair dilekçe alıyorlar tapu fotokopinle beraber . onlar valiliğin belirlediği kurumlara yazı yazıyorlar . O kurumlar olumlu cevap verirse mimari statik ve elektrik projesi çizdiriyon mekanik proje de istiyorlarmı bilmiyorum. Ve ruhsat almak için müracaat ediyorsun. Zemin etüdü isterlermi bimiyorum, yapı denetimi şantiye şefi isterlermi, iş güvenlik uzmanı isterlermi.hazır betonu şart koşarlarmı?.İnşaatta çalıştırdığın işçilere sigorta yapacaksın. Yoksa yapı ruhsatı alamazsın. Komşu bahçeden ne kadar çekeceksin. Gübre çukurunu nereye yapacaksın. Bütün bunları özel idare inşaat işleri ile konuş. .Sonrada öğrendiğin bilgileri burada paylaş ki bilmeyenlerde öğrensin. İnşaata başladım deyipte bi fotoğraf bile koymayanlar gibi milleti meraktan çatlatma. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Ahır kurmak için gerekli izinler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt