PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
AK Partili Vekil: Fakıbaba tarımın Tsinden anlamaz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Reşat" data-source="post: 1223016" data-attributes="member: 80017"><p>Evet arkadaşlar işimize gelince iyi gelmeyince kötü benim çıkarım var nede zararım ancak ülkemin ve vatandaşımın çıkarını düşünecek olursak işin ehli gelirse elbette ki daha iyi olur ancak bu işin içinden geliyor diye çok iyi yapacak diye bir kural yok yanındaki danışmanlar da çok önemli mutlaka ayrıca hiç işi bilmezse danışman da onu parmağında oynatır haberi bile olmaz bence öncelikle adaletli hakkaniyetli insajiyetli iyi bir yönetici olması lazım işi iyi bilen art niyetli biri olursa osa olmaz işine gelmeyen hiç bir şeyi kabul ettiremezsin sonra biraz işi bilen biri bari gelsin diyorum mühendis olmak yetmez belki ama o işle ilgili bir mühendisin zararı olmaz bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Reşat, post: 1223016, member: 80017"] Evet arkadaşlar işimize gelince iyi gelmeyince kötü benim çıkarım var nede zararım ancak ülkemin ve vatandaşımın çıkarını düşünecek olursak işin ehli gelirse elbette ki daha iyi olur ancak bu işin içinden geliyor diye çok iyi yapacak diye bir kural yok yanındaki danışmanlar da çok önemli mutlaka ayrıca hiç işi bilmezse danışman da onu parmağında oynatır haberi bile olmaz bence öncelikle adaletli hakkaniyetli insajiyetli iyi bir yönetici olması lazım işi iyi bilen art niyetli biri olursa osa olmaz işine gelmeyen hiç bir şeyi kabul ettiremezsin sonra biraz işi bilen biri bari gelsin diyorum mühendis olmak yetmez belki ama o işle ilgili bir mühendisin zararı olmaz bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
AK Partili Vekil: Fakıbaba tarımın Tsinden anlamaz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt