PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
AKARSEL HİDROLİK ORTA KOL..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 874765" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: AKARSEL HİDROLİK ORTA KOL..</strong></p><p></p><p>Güzel paylaşım Yusuf abi. Bunları ne için kullanacaksın? Orta kolda güzel olmuş. Bende ARES ' e bir tane alacağım. Ama bir türlü bir yerden güvenip alamadık. Etrafta alanlar oldu. Kafaları koptu. Kimisi tarlada, kimisi evden çıkmadan daha koptu. Bizde ağır ekipmanla çalıştığımız için güvenemiyoruz. Çünkü tehlikeli bir şey. Çok sağlam olması lâzım. Erkunt ' un orta kolu fabrikasyon olduğu için üreten firmayı bulupm irtibata geçtimdi. Bizim traktöre göre yaparız dedilerdi. Ama iki sefer tekrar mail atmama rağmen dönüş yapmadılar. O işte öyle kaldı. Bir tane güvenebileceğim firma olsa alacağım. Ama kaynakla falan dayanmaz diye düşünüyorum. Tornada diş açıp kafayı sıktıktan sonra kaynatılırsa o şekilde olabilir diye düşünüyorum. Hatta köyde orta kolu kopan arkadaşta seninki gibi orijinal NH kancası aldı ve diş açtırıp sıktıktan sonra kaynattırdı. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Ama keşke firmalar böyle yapsalarda tehlikeye atmasalar insanları.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 874765, member: 6"] [b]Ynt: AKARSEL HİDROLİK ORTA KOL..[/b] Güzel paylaşım Yusuf abi. Bunları ne için kullanacaksın? Orta kolda güzel olmuş. Bende ARES ' e bir tane alacağım. Ama bir türlü bir yerden güvenip alamadık. Etrafta alanlar oldu. Kafaları koptu. Kimisi tarlada, kimisi evden çıkmadan daha koptu. Bizde ağır ekipmanla çalıştığımız için güvenemiyoruz. Çünkü tehlikeli bir şey. Çok sağlam olması lâzım. Erkunt ' un orta kolu fabrikasyon olduğu için üreten firmayı bulupm irtibata geçtimdi. Bizim traktöre göre yaparız dedilerdi. Ama iki sefer tekrar mail atmama rağmen dönüş yapmadılar. O işte öyle kaldı. Bir tane güvenebileceğim firma olsa alacağım. Ama kaynakla falan dayanmaz diye düşünüyorum. Tornada diş açıp kafayı sıktıktan sonra kaynatılırsa o şekilde olabilir diye düşünüyorum. Hatta köyde orta kolu kopan arkadaşta seninki gibi orijinal NH kancası aldı ve diş açtırıp sıktıktan sonra kaynattırdı. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Ama keşke firmalar böyle yapsalarda tehlikeye atmasalar insanları. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
AKARSEL HİDROLİK ORTA KOL..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt