PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Akaryakıta 2019 un son zammı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemal0103" data-source="post: 1308448" data-attributes="member: 81892"><p>Saygı değer büyüklerim ve kardeşlerim olan garibana oluyor ekmeğini ter ile alana oluyor tek merak ettiğim bize yardım değilde gemilere yapılan yakıt indirimi bize de yapılsa yeter derim tamam gemicilerimiz yok ama toprağımız var bütçe yetmez diyorlar onu anlarımda doğal bir İstanbul bagazı varken bir adet daha yapmaya kalkıyorlar kimin parasıyla sizin benim paramızla tabi para havadan geldi gibi gider olsun diyeceğimde de kemiğe dayanan bıçak can yakıyor o kadar da olmaz yani demek istediğim ama inşallah ileride millet olarak akıllanırız kandırılmayacak ve kandırıldık diyecek kadar insaların yüzüne bakacak insanlara temah etmemeyi öğreniriz</p><p>Ek olarak bu yazdıklarım siyasi görüşle alakalı değildir hepsi aynı kettenin farklı renkleri benim için o yüzden bana taraflı gibi okuyup kızmayın benim derdim geçim derdi partici ve partizanlar karnı tok derdi olmayan kişilerdir saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemal0103, post: 1308448, member: 81892"] Saygı değer büyüklerim ve kardeşlerim olan garibana oluyor ekmeğini ter ile alana oluyor tek merak ettiğim bize yardım değilde gemilere yapılan yakıt indirimi bize de yapılsa yeter derim tamam gemicilerimiz yok ama toprağımız var bütçe yetmez diyorlar onu anlarımda doğal bir İstanbul bagazı varken bir adet daha yapmaya kalkıyorlar kimin parasıyla sizin benim paramızla tabi para havadan geldi gibi gider olsun diyeceğimde de kemiğe dayanan bıçak can yakıyor o kadar da olmaz yani demek istediğim ama inşallah ileride millet olarak akıllanırız kandırılmayacak ve kandırıldık diyecek kadar insaların yüzüne bakacak insanlara temah etmemeyi öğreniriz Ek olarak bu yazdıklarım siyasi görüşle alakalı değildir hepsi aynı kettenin farklı renkleri benim için o yüzden bana taraflı gibi okuyup kızmayın benim derdim geçim derdi partici ve partizanlar karnı tok derdi olmayan kişilerdir saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Akaryakıta 2019 un son zammı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt