PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Akaryakıtta ÖTV İndirimi yok
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 816281" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Akaryakıtta ÖTV İndirimi yok</strong></p><p></p><p>enteresan zeka fışkırıyor bakanlarımızdan maşallah </p><p>babacıgım kelimesinden başka birşey seyleyemeyen papaganın gemiciklilerine birbuçuk 2 liraya mazot ver</p><p>ondan sonra ithal ediyoruz vergi indirimi yapamayız tüketimi teşvik edemeyiz deyip çiftçiye 4770 liraya çiftçiye mazot sat</p><p>sanki çitfçiler mazoto ayran çay rakı bira niyetine hatta ve hatta şifa niyetine içiyor</p><p>bunların aklı olsaydı çiftçininde kullandııgı mazotu üretimde kullandıgını çiftçinin yaptıgı üretim sayesinde özellikle gıda konusunda yabancı ülkelere muhtaç olmadıklarını bilirlerdi ama bilselerde işlerine gelmezdi oda ayrı konu</p><p>zaten ne geregi varki traktörün</p><p>nasılsa mazot tüketiyor</p><p>nasılsa tüketim caiz degil</p><p>ozaman neyapmak lazım</p><p>at öküz eşek vs bulup tarlaları onla sürmek gelişme ve kalkınma adına yapmamız gereken en önemli şeyler sanırım</p><p>zaten traktörle ekilen bugday dekara 50 kilo veriyo öküzle ekilen bugday 500 kilo veriyor</p><p></p><p>yazıklar olsun sizin gibi leri bakan yapanlara ve size</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 816281, member: 33118"] [b]Ynt: Akaryakıtta ÖTV İndirimi yok[/b] enteresan zeka fışkırıyor bakanlarımızdan maşallah babacıgım kelimesinden başka birşey seyleyemeyen papaganın gemiciklilerine birbuçuk 2 liraya mazot ver ondan sonra ithal ediyoruz vergi indirimi yapamayız tüketimi teşvik edemeyiz deyip çiftçiye 4770 liraya çiftçiye mazot sat sanki çitfçiler mazoto ayran çay rakı bira niyetine hatta ve hatta şifa niyetine içiyor bunların aklı olsaydı çiftçininde kullandııgı mazotu üretimde kullandıgını çiftçinin yaptıgı üretim sayesinde özellikle gıda konusunda yabancı ülkelere muhtaç olmadıklarını bilirlerdi ama bilselerde işlerine gelmezdi oda ayrı konu zaten ne geregi varki traktörün nasılsa mazot tüketiyor nasılsa tüketim caiz degil ozaman neyapmak lazım at öküz eşek vs bulup tarlaları onla sürmek gelişme ve kalkınma adına yapmamız gereken en önemli şeyler sanırım zaten traktörle ekilen bugday dekara 50 kilo veriyo öküzle ekilen bugday 500 kilo veriyor yazıklar olsun sizin gibi leri bakan yapanlara ve size [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Akaryakıtta ÖTV İndirimi yok
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt