PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Aklın yolunun bir olduğunu sonunda iyi anladılar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1182233" data-attributes="member: 75306"><p>Bi ara bizim buradaki yalan , erkunnta tank sanzimani var , evet belki tankin sanzimanini zf uretiyordur , benim amarokunda benim arabaninda sanzimanini zf uretiyor , demek ki benim pikap ve arabamda tank sanzimani var 8 ileri otomatik vites [emoji23][emoji23] size erkuntla ilgili bir hikayemi anlatayim ,</p><p></p><p>Birgun erkutcular yanima geldi , iddalari sagolsunlar bizi mavilerden kurtaracaklardi , adam bize deneme traktoru verecek ve newhollanddan %30 az yakacak diyor , ben hemen hemen o aradaki mazotla bir tane traktor alabilirim yillik . Ben adama dedim deneyelim ancak , bana iki tane satici yalani var onlari soyleme dedim . </p><p>1. Si motor kurum baglayinca yakiti duser , duser ama %5 max duser .</p><p>2. Si pompa ayarsiz , traktor 0 km geldi 90 hplik , </p><p></p><p>Td90 cardakli ile erkuntun 90 hp cardaklisini ayni tarla ayni diskaro (markasi genisligi disk capi ayni) arka arkaya calsitirdik . Adamlarima dedim ki aksama kadar iki traktorude stop etmeyin , yemek yerken beraber durun wc ye gidince bile beraber durun dedim . </p><p></p><p>Aksam oldu ilk gun o yillarda 2013 yada 2014 yili idi , erkunt 32 tl fazla yakti ki o yillarda 350 tl ye yanlis olmasin depo doluyordu . </p><p></p><p>Sonra ikici yalan pompa ayarsiz dediler , sonra traktor ayara gitti geldi . Bu sefer ben kullandim , oyle bir avans vermisler ki pancar motoru gibi calsiyor mubarek , ona ragmen sadece 5 tl az yakti bir depo mazotta , </p><p></p><p>Sonuc husran . Sukurler olsun ki kanmadim sadece denedik ve sonuclar bunlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1182233, member: 75306"] Bi ara bizim buradaki yalan , erkunnta tank sanzimani var , evet belki tankin sanzimanini zf uretiyordur , benim amarokunda benim arabaninda sanzimanini zf uretiyor , demek ki benim pikap ve arabamda tank sanzimani var 8 ileri otomatik vites [emoji23][emoji23] size erkuntla ilgili bir hikayemi anlatayim , Birgun erkutcular yanima geldi , iddalari sagolsunlar bizi mavilerden kurtaracaklardi , adam bize deneme traktoru verecek ve newhollanddan %30 az yakacak diyor , ben hemen hemen o aradaki mazotla bir tane traktor alabilirim yillik . Ben adama dedim deneyelim ancak , bana iki tane satici yalani var onlari soyleme dedim . 1. Si motor kurum baglayinca yakiti duser , duser ama %5 max duser . 2. Si pompa ayarsiz , traktor 0 km geldi 90 hplik , Td90 cardakli ile erkuntun 90 hp cardaklisini ayni tarla ayni diskaro (markasi genisligi disk capi ayni) arka arkaya calsitirdik . Adamlarima dedim ki aksama kadar iki traktorude stop etmeyin , yemek yerken beraber durun wc ye gidince bile beraber durun dedim . Aksam oldu ilk gun o yillarda 2013 yada 2014 yili idi , erkunt 32 tl fazla yakti ki o yillarda 350 tl ye yanlis olmasin depo doluyordu . Sonra ikici yalan pompa ayarsiz dediler , sonra traktor ayara gitti geldi . Bu sefer ben kullandim , oyle bir avans vermisler ki pancar motoru gibi calsiyor mubarek , ona ragmen sadece 5 tl az yakti bir depo mazotta , Sonuc husran . Sukurler olsun ki kanmadim sadece denedik ve sonuclar bunlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Aklın yolunun bir olduğunu sonunda iyi anladılar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt