PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Akrep Çiftliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yunusayaz25" data-source="post: 1252242" data-attributes="member: 81880"><p>HOCADAN TAVSİYELER </p><p>Arkadaşlar öncelikle Selamün aleyküm. İsmim Yunus Ayaz. 6 yıl Kuran kurslarında hocalık yaptım. Ancak bazı sağlık nedenlerinden dolayı 2006 Kasım ayında ayrıldım. 12 seneden beri muhtelif işlerde çalışıyordum. Bu şekilde değişik ve farkli bir sektörde girişim yapmak istiyordum. 1 Kasım 2018 tarihinde dünya gazetesinde konu ile alakali bir haber gordum. Araştırma yaptım. Bu ise gonul vermiş tek resmi üreticiye ulaştım. Beyefendinin 2015 ve 2016 yılında Youtube da yayınlanmış videoları var. Konu ile Sabancı holding den Emine sabanci bu isi takip ediyor . Ocak 2017 yılında büyük ilaç firmaları ile bu ise giriyor ve geçen ay ekim 2018 tarihinde Eskişehir de 7000 M2 lik süper bir fabrika kuruyor. Yurtdışından büyük ilaç ve kozmetik firmaları bu akrepten üretilen zehiri hammadde olarak satın alıyor. Bu işin karli bir is olduğuna başka ispata gerek var mı ? Tabii ki yok. Ben de bu işe Bismillah dedim ve girdim. Şimdiden hayırlı olsun herkese. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler. Ayrıca şunu da belirteyim bu sari ve siyah akrep dünya üzerindeki 1753 akrep cinsinden en kiymetli olanlarından ilk 10 nun içindedir </p><p>Yunus Ayaz Girisimci</p><p>Ümraniye/İstanbul</p><p>Telefon 05550158434</p><p>Mail <a href="mailto:yunusayaz25@gmail.com">yunusayaz25@gmail.com</a></p><p>İlgili haber <a href="http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyenin-ilk-antiserum-uretim-tesisi-acildi-40976908" target="_blank">http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyenin-ilk-antiserum-uretim-tesisi-acildi-40976908</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yunusayaz25, post: 1252242, member: 81880"] HOCADAN TAVSİYELER Arkadaşlar öncelikle Selamün aleyküm. İsmim Yunus Ayaz. 6 yıl Kuran kurslarında hocalık yaptım. Ancak bazı sağlık nedenlerinden dolayı 2006 Kasım ayında ayrıldım. 12 seneden beri muhtelif işlerde çalışıyordum. Bu şekilde değişik ve farkli bir sektörde girişim yapmak istiyordum. 1 Kasım 2018 tarihinde dünya gazetesinde konu ile alakali bir haber gordum. Araştırma yaptım. Bu ise gonul vermiş tek resmi üreticiye ulaştım. Beyefendinin 2015 ve 2016 yılında Youtube da yayınlanmış videoları var. Konu ile Sabancı holding den Emine sabanci bu isi takip ediyor . Ocak 2017 yılında büyük ilaç firmaları ile bu ise giriyor ve geçen ay ekim 2018 tarihinde Eskişehir de 7000 M2 lik süper bir fabrika kuruyor. Yurtdışından büyük ilaç ve kozmetik firmaları bu akrepten üretilen zehiri hammadde olarak satın alıyor. Bu işin karli bir is olduğuna başka ispata gerek var mı ? Tabii ki yok. Ben de bu işe Bismillah dedim ve girdim. Şimdiden hayırlı olsun herkese. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler. Ayrıca şunu da belirteyim bu sari ve siyah akrep dünya üzerindeki 1753 akrep cinsinden en kiymetli olanlarından ilk 10 nun içindedir Yunus Ayaz Girisimci Ümraniye/İstanbul Telefon 05550158434 Mail [email]yunusayaz25@gmail.com[/email] İlgili haber [url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyenin-ilk-antiserum-uretim-tesisi-acildi-40976908[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Akrep Çiftliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt