PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
AKSARAY KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ GÜNCEL (hacimmet)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 532065" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: AKSARAY KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ GÜNCEL (hacimmet)</strong></p><p></p><p></p><p>Sağol abi yer sıkıntısı var abi gitmeleri gerekiyordu 14 aylık dana 300 kgr geldi diğeri 18 aylık 370 kgr geldi pekte bakılmadılar ve hep salıktılar 14 ayken 300 kgr gelse çok bakmaktan karlı abi.</p><p></p><p> Sağol Fatih ben süt inekciliği yapıyorum kendi danalarımı besiye alıyorum kesim işi parça parça oluyor.</p><p></p><p> Hiç sorma Çağrı onlar danaların huyunu bozuyorlar hayvanları binek olarak kullanıyorlar.</p><p></p><p> Sağol Doğancan.</p><p></p><p> Dediğim gibi yer sıkıntısı ben hiç cambaza mal satmadım içimden gelmiyor küçük 300kgr diğeri 370 kgr geldi şükür az bakımla iyi kilo.</p><p></p><p> Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 532065, member: 17222"] [b]Ynt: AKSARAY KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ GÜNCEL (hacimmet)[/b] Sağol abi yer sıkıntısı var abi gitmeleri gerekiyordu 14 aylık dana 300 kgr geldi diğeri 18 aylık 370 kgr geldi pekte bakılmadılar ve hep salıktılar 14 ayken 300 kgr gelse çok bakmaktan karlı abi. Sağol Fatih ben süt inekciliği yapıyorum kendi danalarımı besiye alıyorum kesim işi parça parça oluyor. Hiç sorma Çağrı onlar danaların huyunu bozuyorlar hayvanları binek olarak kullanıyorlar. Sağol Doğancan. Dediğim gibi yer sıkıntısı ben hiç cambaza mal satmadım içimden gelmiyor küçük 300kgr diğeri 370 kgr geldi şükür az bakımla iyi kilo. Teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
AKSARAY KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ GÜNCEL (hacimmet)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt