PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
AKSARAY YAĞLIK AYÇİÇEĞİ HASATI-2010 (NH-TC 56 VE LAVARDA REV 225)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 269832" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: AKSARAY YAĞLIK AYÇİÇEĞİ HASATI-2010 (NH-TC 56 VE LAVARDA REV 225)</strong></p><p></p><p>Yorumlar için sağolun arkadaşlar 1 dekar 1000m2 arkadaşlar yani 1000m2 den 440kgr aldım dönüm hesabına gelince bizde 2,5 dekar 1 dönüm yapar o hesaptanda 1100 kgr çıktı ayçiçeği tarlayada tabanına ve yüzüne hiç gübre atmadım sıfır gübresiz yani çiçeğin 1 su hakkı daha vardı yağmurlama olduğu için değiştiremedik bizim burada genelde yağlıklar 1000m2 den 400 kg ve üzeri çıkar tabi çifçiye göre değişiyorda ben biraz bu işten anlarım diyen bu verimleri alıyor lavardanın biçtiği ayçiçeğide köydeki en güçlü ayçiçeklerinden biriydi</p><p> Lavarda ve tc nin tablalrı el yapımı lavardanın tablası tc den düzgün ve oparatörde çok memnun aksine tc nin tablası dandik ve eskimiş</p><p> Arkadaşlar genelde yağlık ayçiçeği ülke genelinde aynı fiyattan gidiyor tabi birde yerel fabrikaların elinde 3-5 gündür burdaki fabrikalar 800 küsürlere fiyatı çekmeye çalışıyorlar ama başarılıolamadılar yani piskolojik olarak bu yıl ortamı hazırlayamadılar bir söylenti atıyorlardı anında herkezin dilinde fiyat düşecek diye bu yıl işe yaramadı illaki bunu fabrikalar alacak Adana 900 üstü fiyatlardan açıldı burada öyle gidiyor Trakyanında aynı fiyatlardan gitmesi lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 269832, member: 17222"] [b]Ynt: AKSARAY YAĞLIK AYÇİÇEĞİ HASATI-2010 (NH-TC 56 VE LAVARDA REV 225)[/b] Yorumlar için sağolun arkadaşlar 1 dekar 1000m2 arkadaşlar yani 1000m2 den 440kgr aldım dönüm hesabına gelince bizde 2,5 dekar 1 dönüm yapar o hesaptanda 1100 kgr çıktı ayçiçeği tarlayada tabanına ve yüzüne hiç gübre atmadım sıfır gübresiz yani çiçeğin 1 su hakkı daha vardı yağmurlama olduğu için değiştiremedik bizim burada genelde yağlıklar 1000m2 den 400 kg ve üzeri çıkar tabi çifçiye göre değişiyorda ben biraz bu işten anlarım diyen bu verimleri alıyor lavardanın biçtiği ayçiçeğide köydeki en güçlü ayçiçeklerinden biriydi Lavarda ve tc nin tablalrı el yapımı lavardanın tablası tc den düzgün ve oparatörde çok memnun aksine tc nin tablası dandik ve eskimiş Arkadaşlar genelde yağlık ayçiçeği ülke genelinde aynı fiyattan gidiyor tabi birde yerel fabrikaların elinde 3-5 gündür burdaki fabrikalar 800 küsürlere fiyatı çekmeye çalışıyorlar ama başarılıolamadılar yani piskolojik olarak bu yıl ortamı hazırlayamadılar bir söylenti atıyorlardı anında herkezin dilinde fiyat düşecek diye bu yıl işe yaramadı illaki bunu fabrikalar alacak Adana 900 üstü fiyatlardan açıldı burada öyle gidiyor Trakyanında aynı fiyatlardan gitmesi lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
AKSARAY YAĞLIK AYÇİÇEĞİ HASATI-2010 (NH-TC 56 VE LAVARDA REV 225)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt