PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Alabora kullanmalı mıyız? Acil yardım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="a.mutlu" data-source="post: 1029107" data-attributes="member: 58652"><p>1.Traktör ve ekipman uyumu çok önemli </p><p>2.toprak yapısı</p><p>L95 ile 2,5m dik rotovatörü çifttin üzerine randımanlı bir şekilde kullanamayan komşum vardı makinayı geri verdi</p><p>Sen şimdi 100 ps traktörü 2,5m dik mikser ile ağır bir toprakta çalışırsan pek randıman alamassın motoru yorar yakıtı artar ama kumsal olan yerde iyi çalışır </p><p>Bizim topraklarımız ağır olduğundan dolayı makinada dişlilerin yerini değiştirip makinanın bıçak devri sayısını arttırmak suretiyle motoru birazda olsun rahatlattım</p><p>Ben genellikle anız üzerine çalışırken 540 d ile çalışıyorum 18 gaz</p><p>Çift üzerine çalışırken 750 d 20 gaz makina ancak devir sayısını yakalayıp iyi bir şekilde çalışıyor</p><p></p><p>Tohum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="a.mutlu, post: 1029107, member: 58652"] 1.Traktör ve ekipman uyumu çok önemli 2.toprak yapısı L95 ile 2,5m dik rotovatörü çifttin üzerine randımanlı bir şekilde kullanamayan komşum vardı makinayı geri verdi Sen şimdi 100 ps traktörü 2,5m dik mikser ile ağır bir toprakta çalışırsan pek randıman alamassın motoru yorar yakıtı artar ama kumsal olan yerde iyi çalışır Bizim topraklarımız ağır olduğundan dolayı makinada dişlilerin yerini değiştirip makinanın bıçak devri sayısını arttırmak suretiyle motoru birazda olsun rahatlattım Ben genellikle anız üzerine çalışırken 540 d ile çalışıyorum 18 gaz Çift üzerine çalışırken 750 d 20 gaz makina ancak devir sayısını yakalayıp iyi bir şekilde çalışıyor Tohum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Alabora kullanmalı mıyız? Acil yardım!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt