PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
alışırımda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 273906" data-attributes="member: 455"><p>sen beni merak etme git alışırım</p><p>kitap okurum sinemaya giderim zamanla acım diner</p><p>zaman herşeyin ilacıdır derdi babam</p><p>sensizliğe alışırım da ya gözlerin gelirse aklıma</p><p></p><p>sahile gider bi cigara yakarım</p><p>çektiğim acılarımı veririm denize</p><p>deniz götürür okyanusun en derinine</p><p>sensizliğe alışırım da ya elerini tutmak istersem</p><p></p><p>karanlık o sokakta umarsızca yürürüm</p><p>ruhumu söndür yağmur yanıyorum</p><p>iki damla yağmur dudaklarıma armağan</p><p>sensizliğe alışırım da ya öpüşün gelirse aklıma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 273906, member: 455"] sen beni merak etme git alışırım kitap okurum sinemaya giderim zamanla acım diner zaman herşeyin ilacıdır derdi babam sensizliğe alışırım da ya gözlerin gelirse aklıma sahile gider bi cigara yakarım çektiğim acılarımı veririm denize deniz götürür okyanusun en derinine sensizliğe alışırım da ya elerini tutmak istersem karanlık o sokakta umarsızca yürürüm ruhumu söndür yağmur yanıyorum iki damla yağmur dudaklarıma armağan sensizliğe alışırım da ya öpüşün gelirse aklıma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
alışırımda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt