PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
alkollü motor kullanmanın sonu.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1199018" data-attributes="member: 25443"><p>Zordur iyi bir anne baba olmak zordur gençlere söz gecirmek istediğini yaptirmak</p><p>Iyi bir baba olmaya çalışıyorum hem oğluma hem kızıma onlarda beni hiç uzmezler</p><p>Iyi ilişkinin birinci şartı dürüst olmak güvenilir olmak konuşurken gözünün içine bakabilmek</p><p>Çocuğa sakın yapma dedigin şeyi sen yapiyorsan çoçuk soyleneni duymaz </p><p>Sigara içme derken elinde sigara varsa yada içki </p><p>Yavaş git derken sen tam gaz basiyorsan</p><p>Uzun lafin kısası iyi bir ornek olabiliyormu anne baba ve büyükler </p><p>Zaman cok zor cocuk yetiştirmek yönünden her türlü pislige ulasmasi cok basit çocuğun </p><p>Arkadaş olmali cok iyi olmali anne baba cocugu anlayabilmesi icin yoksa bir gun birde bakar ki iş işten geçmiş tren kaçmış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1199018, member: 25443"] Zordur iyi bir anne baba olmak zordur gençlere söz gecirmek istediğini yaptirmak Iyi bir baba olmaya çalışıyorum hem oğluma hem kızıma onlarda beni hiç uzmezler Iyi ilişkinin birinci şartı dürüst olmak güvenilir olmak konuşurken gözünün içine bakabilmek Çocuğa sakın yapma dedigin şeyi sen yapiyorsan çoçuk soyleneni duymaz Sigara içme derken elinde sigara varsa yada içki Yavaş git derken sen tam gaz basiyorsan Uzun lafin kısası iyi bir ornek olabiliyormu anne baba ve büyükler Zaman cok zor cocuk yetiştirmek yönünden her türlü pislige ulasmasi cok basit çocuğun Arkadaş olmali cok iyi olmali anne baba cocugu anlayabilmesi icin yoksa bir gun birde bakar ki iş işten geçmiş tren kaçmış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
alkollü motor kullanmanın sonu.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt