PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Allah Beyin dagitirken nerdeydiniz siz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bulduklu" data-source="post: 109199" data-attributes="member: 251"><p><strong>Ynt: Allah Beyin dagitirken nerdeydiniz siz</strong></p><p></p><p>[bag]<u><em><strong>Bu Anlatacagim Olay Yasanmis türkiye özellikle Pes diceksiniz Okuyunca</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Otobüs söförü yoldan bir adam Alir ve otobüste birtek yolcu olarak o adm vardir söförün 4 koltuk arkasina oturur</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>ve söyle der;</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Ben azrailim ve senin canini almiya geldim der söför de güler</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Gülme der adam ben azrailim senin canini almiya geldim</strong></em></u></p><p><u><em><strong>git hazirlan 2 rekat namaz kil der;</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Adam tekrar güler ozaman isbatla der azrail oldugunu!</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>adam söyler 500 metre ilerden bir yolcu binecek otobüse der</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>ve dedigi gibi azrailin bir yolcu biner söför sasirir ama caktirmaz ve yeni binen adama gülerek derki ya su arkada oturan adam varya der</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Bana azrail oldugunu söylüyor canimi alacakmis der;</strong></em></u></p><p><u><em><strong>Adam arkasini döner bakar ben kimseyi göremiyorum der söföre</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>Azrail tekrar ben azrailim senin canini almiya geldim git hazirlan iki rekat namaz kil der;</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>söför hemen arabayi kenara ceker ve namaz kilmak icin arabadan iner</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>ve adamlar otobüsü kacirirlar iki dolandirici arkadaslarmis..</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>adamlardaki akla bak ya</strong></em></u>[/bag]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bulduklu, post: 109199, member: 251"] [b]Ynt: Allah Beyin dagitirken nerdeydiniz siz[/b] [bag][u][i][b]Bu Anlatacagim Olay Yasanmis türkiye özellikle Pes diceksiniz Okuyunca Otobüs söförü yoldan bir adam Alir ve otobüste birtek yolcu olarak o adm vardir söförün 4 koltuk arkasina oturur ve söyle der; Ben azrailim ve senin canini almiya geldim der söför de güler Gülme der adam ben azrailim senin canini almiya geldim git hazirlan 2 rekat namaz kil der; Adam tekrar güler ozaman isbatla der azrail oldugunu! adam söyler 500 metre ilerden bir yolcu binecek otobüse der ve dedigi gibi azrailin bir yolcu biner söför sasirir ama caktirmaz ve yeni binen adama gülerek derki ya su arkada oturan adam varya der Bana azrail oldugunu söylüyor canimi alacakmis der; Adam arkasini döner bakar ben kimseyi göremiyorum der söföre Azrail tekrar ben azrailim senin canini almiya geldim git hazirlan iki rekat namaz kil der; söför hemen arabayi kenara ceker ve namaz kilmak icin arabadan iner ve adamlar otobüsü kacirirlar iki dolandirici arkadaslarmis.. adamlardaki akla bak ya[/b][/i][/u][/bag] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Allah Beyin dagitirken nerdeydiniz siz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt