PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ALMANYA - İNGİLTERE TRAKTÖR PAZAR PAYI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="6455" data-source="post: 472838" data-attributes="member: 1679"><p><strong>Ynt: ALMANYA - İNGİLTERE TRAKTÖR PAZAR PAYI</strong></p><p></p><p> yazımı yazarken bu tarz cevabı ilk kim verecek diye merak ediyodum seni tebrik ediyorum beni kendime karşı haklı çıkardığın için. birde hepinizin nerdeyse taptığı elektro hidrolik sevdası nedir anlamış değilim çok iyi bi sistem zannediyosunuz ama yanılıyosunuz itiraf edeyim bundan 5 , 10 sene önce bende aynı sizin gibi düşünüyodum gittim 6455 aldım bugün diyebiliyosam yanlış yapmışım bunun bi sebebi var demektir benim bulunduğum yerde osizin merak ettiğiniz traktörlerden eskitenler yerine mekanik almak için bahane arıyo. kimse boş yere ahkam kesmesin içinizde kaç kişi tek şanman filtresine 450 tl vermeyi göze alır yanında iki adet iç filtre 280 tl hersene bi adet selenoid bozulsa 250 tl bunlarda 2 sene önceki fiyatları gecenlerde bi akrabam tl 100 ün shutle modeli nin şanzımanına iki ay önce 8000 tl harcadı yandım allah diyo insan ister istemez benimde başıma gelirse diye kara kara düşünmeden edemiyo o senin beğenmediğin uzelin 98 model 4*4 285 indende kullanıyorum benim için altından daha değerli ama bunu öğrenmek için o elektro hidrolik traktöre binip yakıt ve diğer girdilerini görmek gerekiyo imiş, allah yinede herkezin gönlüne göre versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="6455, post: 472838, member: 1679"] [b]Ynt: ALMANYA - İNGİLTERE TRAKTÖR PAZAR PAYI[/b] yazımı yazarken bu tarz cevabı ilk kim verecek diye merak ediyodum seni tebrik ediyorum beni kendime karşı haklı çıkardığın için. birde hepinizin nerdeyse taptığı elektro hidrolik sevdası nedir anlamış değilim çok iyi bi sistem zannediyosunuz ama yanılıyosunuz itiraf edeyim bundan 5 , 10 sene önce bende aynı sizin gibi düşünüyodum gittim 6455 aldım bugün diyebiliyosam yanlış yapmışım bunun bi sebebi var demektir benim bulunduğum yerde osizin merak ettiğiniz traktörlerden eskitenler yerine mekanik almak için bahane arıyo. kimse boş yere ahkam kesmesin içinizde kaç kişi tek şanman filtresine 450 tl vermeyi göze alır yanında iki adet iç filtre 280 tl hersene bi adet selenoid bozulsa 250 tl bunlarda 2 sene önceki fiyatları gecenlerde bi akrabam tl 100 ün shutle modeli nin şanzımanına iki ay önce 8000 tl harcadı yandım allah diyo insan ister istemez benimde başıma gelirse diye kara kara düşünmeden edemiyo o senin beğenmediğin uzelin 98 model 4*4 285 indende kullanıyorum benim için altından daha değerli ama bunu öğrenmek için o elektro hidrolik traktöre binip yakıt ve diğer girdilerini görmek gerekiyo imiş, allah yinede herkezin gönlüne göre versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ALMANYA - İNGİLTERE TRAKTÖR PAZAR PAYI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt