PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
ALPLER ÜRÜNLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafa güçlü alpler" data-source="post: 221931" data-attributes="member: 1095"><p><strong>Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ</strong></p><p></p><p>Şimdiye kadar yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum... Yorum yapan ve yapacak olan arkadaşların yorumlarının tamamı dikkate alınarak imalat satış ve teknik destek birimlerimizce gerekli işlemler yapılacaktır...</p><p>Ayrıca Nail Yetek Beyefendi; engebeli arazilerde pulluk boyunun olabildiğince kısa tutulması gerekmektedir... Arazi ürün yabancı ot ve sürüm şeklinizi bildirmeniz durumunda size en uygun pulluk modeli oluşturulacaktır... Sizin traktörünüzün gücüne 4 ' lü 14 numara pulluk uygun ise bunun yerine 3 ' lü fakat iş genişliği daha geniş olan pullukları kullanmanız daha uygun olacaktır... </p><p></p><p>Bir de teknik destek konusuna gelince <a href="mailto:pazarlama@alpler.com.tr">pazarlama@alpler.com.tr</a> adresine mail atarak bana ulaşabilirsiniz... Ya da 0.533.440.35.77 nolu telefondan haftanın yedi günü 24 saat beni direkt olarak arayabilirsiniz... </p><p></p><p>Teşekkürler...</p><p></p><p>Mustafa GÜÇLÜ</p><p>Alpler Ziraat Aletleri San. Ve Tic. A.Ş</p><p>Satış Öncesi Ve Sonrası Teknik Hizmetler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafa güçlü alpler, post: 221931, member: 1095"] [b]Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ[/b] Şimdiye kadar yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum... Yorum yapan ve yapacak olan arkadaşların yorumlarının tamamı dikkate alınarak imalat satış ve teknik destek birimlerimizce gerekli işlemler yapılacaktır... Ayrıca Nail Yetek Beyefendi; engebeli arazilerde pulluk boyunun olabildiğince kısa tutulması gerekmektedir... Arazi ürün yabancı ot ve sürüm şeklinizi bildirmeniz durumunda size en uygun pulluk modeli oluşturulacaktır... Sizin traktörünüzün gücüne 4 ' lü 14 numara pulluk uygun ise bunun yerine 3 ' lü fakat iş genişliği daha geniş olan pullukları kullanmanız daha uygun olacaktır... Bir de teknik destek konusuna gelince [email]pazarlama@alpler.com.tr[/email] adresine mail atarak bana ulaşabilirsiniz... Ya da 0.533.440.35.77 nolu telefondan haftanın yedi günü 24 saat beni direkt olarak arayabilirsiniz... Teşekkürler... Mustafa GÜÇLÜ Alpler Ziraat Aletleri San. Ve Tic. A.Ş Satış Öncesi Ve Sonrası Teknik Hizmetler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
ALPLER ÜRÜNLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt