PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
ALPLER ÜRÜNLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÖZzGÜR" data-source="post: 226072" data-attributes="member: 31"><p><strong>Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ</strong></p><p></p><p>Mustafa bey;</p><p></p><p>Öncelikle sizi tebrik ediyorum.Açtığınız bu konu, bu sitede en çok görmek istediğim konulardandır.Yani bu sitede olmasını istediğim şey; üretici firmaların mallarının arkasında durması, satış sonrası destek,servis, yedek parça, sorun bildirimi, iyi veya kötü eleştiri vs. kısacası çiftçiye malı sattıktan sonra bir daha görüşmeyelim dememesi.Bunu tabiki gezici servis olsun vs hizmetlerle her firma sunmalı ama sizin ürünlerinizi bu kadar yakından takip etmenizi takdir ediyorum.</p><p></p><p>Firmalar, ürünü satıp, çiftçiler ürünü aldıktan sonra şöyle bir etrafında dönerken sadece bir demir yığını ile başbaşa kalmamalı.Bu ürünün arkasında koca bi fabrika olduğunu onlara hissettirmeli, herhangi bir sorunda çiftçiyi mağdur etmeyeceği güvenini vermeli...Alpler firmasının bu işi güzel yaptığınada inanıyorum.</p><p></p><p>Ben Alper firmamısının iki ürününü kullanıyorum.Biri modelinden tam emin olmadığım ama aklımda 96 model olarak kalan 3 soklu, kamalı, 14 numara pulluk.Diğeri ise 2002 model 4 soklu 14 numara Standart pulluk.Ürünlerinizden gayet memnunum.Kalitesi güzel.Parça garantinizdende memnunum.4 ' lü pulluğumu yeni aldığımda bir kaç demenenin sonunda en ön tahta ile en arka tahtanın civata deliklerinin bulunduğu yerlerden aşağılara doğru çatlamalar meydana geldi, tahtaları fabrikaya yolladığımızda ise yerine yeni tahta yolladılar. Bu konuda Alpler ' den oldukça memnunum...Bu yüzden Alpler firması bana hep yakın gelmiştir...</p><p></p><p>Size bir şey sormak istiyorum.Benim sahip olduğum pulluklara ön gövdecik uygulaması yapılabilir mi?Yapılarsa bunun maliyeti ne kadarı bulur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÖZzGÜR, post: 226072, member: 31"] [b]Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ[/b] Mustafa bey; Öncelikle sizi tebrik ediyorum.Açtığınız bu konu, bu sitede en çok görmek istediğim konulardandır.Yani bu sitede olmasını istediğim şey; üretici firmaların mallarının arkasında durması, satış sonrası destek,servis, yedek parça, sorun bildirimi, iyi veya kötü eleştiri vs. kısacası çiftçiye malı sattıktan sonra bir daha görüşmeyelim dememesi.Bunu tabiki gezici servis olsun vs hizmetlerle her firma sunmalı ama sizin ürünlerinizi bu kadar yakından takip etmenizi takdir ediyorum. Firmalar, ürünü satıp, çiftçiler ürünü aldıktan sonra şöyle bir etrafında dönerken sadece bir demir yığını ile başbaşa kalmamalı.Bu ürünün arkasında koca bi fabrika olduğunu onlara hissettirmeli, herhangi bir sorunda çiftçiyi mağdur etmeyeceği güvenini vermeli...Alpler firmasının bu işi güzel yaptığınada inanıyorum. Ben Alper firmamısının iki ürününü kullanıyorum.Biri modelinden tam emin olmadığım ama aklımda 96 model olarak kalan 3 soklu, kamalı, 14 numara pulluk.Diğeri ise 2002 model 4 soklu 14 numara Standart pulluk.Ürünlerinizden gayet memnunum.Kalitesi güzel.Parça garantinizdende memnunum.4 ' lü pulluğumu yeni aldığımda bir kaç demenenin sonunda en ön tahta ile en arka tahtanın civata deliklerinin bulunduğu yerlerden aşağılara doğru çatlamalar meydana geldi, tahtaları fabrikaya yolladığımızda ise yerine yeni tahta yolladılar. Bu konuda Alpler ' den oldukça memnunum...Bu yüzden Alpler firması bana hep yakın gelmiştir... Size bir şey sormak istiyorum.Benim sahip olduğum pulluklara ön gövdecik uygulaması yapılabilir mi?Yapılarsa bunun maliyeti ne kadarı bulur? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
ALPLER ÜRÜNLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt