PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
ALPLER ÜRÜNLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="100Mhz" data-source="post: 574011" data-attributes="member: 27614"><p><strong>Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ</strong></p><p></p><p>Geçen sene alpler profil 14-16-18 ayarlı 5 li 16 inç pulluk aldım.Bu sene 18 inç yapmak istedim.Bayi aracılığı ile fabrikasındaki teknik elemanlara sordurdum sadece ayna ve bıçağını değiştirmem gerektiğini söylediler.Biz de bunları sipariş ettik.Sıra montaja gelince hem bıçağın 16 inç olarak gönderildiğini fark ettik hem de aynanın mevcut arka destek çubuklarının yeni aynalar için kısa kaldığını gördük.Neyse tekrar bayi aracılığı ile arka destek çubuklarını istettik.Çubuklar geldi.Çubukların içinden geçtiği bir parça vardı.Bu sefer o parçanın delikleri küçük geldiğinden tornacıya gidip deliklerini genişlettim.Sonradan gelen 18 inç bıçakları takayım dedim bu sefer de bıçaklar aksama uygun olmadığını fark ettim.Yani anlayacağınız 14-16-18 ayarlı diye aldığım pulluğu 16 inçten 18 inç e ayarlamak için aynanın olduğu aksamın tamamını değiştirmem gerekiyormuş ve adamlar bunun farkında değil.Ya da baştan savma iş yapıyorlar.Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.Türkiyenin en kaliteli pulluklarını ürettiklerini iddia eden bir firma ile yaşadıklarım bunlarla sınırlı değil.18 inç bıçaklar aksama uymayınca 16 inç bıçaklarla tarlaları sürmeye başladım.Pulluğumu ön gövdecikli olarak ürettirmiş ve 1000 TL fazladan para vermiştim.Bu sefer de ön gövdecikli pulluğun aksamı ha bire eğriliyor.Mecburen sanayide tornacıya götürüp düzelttirdim.Güya ısıl işlem uygulanmış malzeme(nasıl malzemeyse?)ha bire eğriliyor.Baktım olacak gibi değil.Kalktım ön gövdecikleri söktürdüm.</p><p> Şimdi alpler yetkilisine soruyorum:Nasıl oluyor bu iş?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="100Mhz, post: 574011, member: 27614"] [b]Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ[/b] Geçen sene alpler profil 14-16-18 ayarlı 5 li 16 inç pulluk aldım.Bu sene 18 inç yapmak istedim.Bayi aracılığı ile fabrikasındaki teknik elemanlara sordurdum sadece ayna ve bıçağını değiştirmem gerektiğini söylediler.Biz de bunları sipariş ettik.Sıra montaja gelince hem bıçağın 16 inç olarak gönderildiğini fark ettik hem de aynanın mevcut arka destek çubuklarının yeni aynalar için kısa kaldığını gördük.Neyse tekrar bayi aracılığı ile arka destek çubuklarını istettik.Çubuklar geldi.Çubukların içinden geçtiği bir parça vardı.Bu sefer o parçanın delikleri küçük geldiğinden tornacıya gidip deliklerini genişlettim.Sonradan gelen 18 inç bıçakları takayım dedim bu sefer de bıçaklar aksama uygun olmadığını fark ettim.Yani anlayacağınız 14-16-18 ayarlı diye aldığım pulluğu 16 inçten 18 inç e ayarlamak için aynanın olduğu aksamın tamamını değiştirmem gerekiyormuş ve adamlar bunun farkında değil.Ya da baştan savma iş yapıyorlar.Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.Türkiyenin en kaliteli pulluklarını ürettiklerini iddia eden bir firma ile yaşadıklarım bunlarla sınırlı değil.18 inç bıçaklar aksama uymayınca 16 inç bıçaklarla tarlaları sürmeye başladım.Pulluğumu ön gövdecikli olarak ürettirmiş ve 1000 TL fazladan para vermiştim.Bu sefer de ön gövdecikli pulluğun aksamı ha bire eğriliyor.Mecburen sanayide tornacıya götürüp düzelttirdim.Güya ısıl işlem uygulanmış malzeme(nasıl malzemeyse?)ha bire eğriliyor.Baktım olacak gibi değil.Kalktım ön gövdecikleri söktürdüm. Şimdi alpler yetkilisine soruyorum:Nasıl oluyor bu iş? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
ALPLER ÜRÜNLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt