PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Alternatif Hayvancılık - GEYİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 927518" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Alternatif Hayvancılık - GEYİK</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bizim köyde bile var. Geçen yaz bahçeye hortum çekiyorum dişi bir geyik çıktı karşıma. 1-2 dakika öyle baktık birbirimize ikimiz de kıpırdamadık sonra koştu gitti. Bazen dağdan erkek geyik sesleri geliyor. İnanılmaz bir sesi var ve çok uzaktan bile duymak mümkün. İlk duyduğumda anlam veremedim. Çok şiddetli ve kalın bir sesi var. Ama seslerini duymak çok güzel... Bizim orada Kızıl Geyik ve Karaca var. Koruma altındalar ama bazen vuran şerefsizler oluyormuş. Bana denk gelmiyor ki böyle adamlar!</p><p></p><p>Eskiden Türkiye ' de sığın bile varmış. Kafkas sığını deniliyor. Zaten kızıl geyik mevcut. Ala geyik de var bildiğim kadarı ile... </p><p></p><p>Ülkemiz çeşitli iklimi, bitki örtüsü, su kaynakları ile dünyanın nadir yerlerindendir. Bu topraklarda yaşayamayacak canlı yok. Eski kaynakları incelerseniz aslanından filine kadar yüzlerce türe ev sahipliği yapmış bir toprak. Sadece üstünde yaşayan Türk milleti olarak biraz kıymetini bilsek emin olun bu topraklar bize fazlasını verir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 927518, member: 48547"] [b]Ynt: Alternatif Hayvancılık - GEYİK[/b] Bizim köyde bile var. Geçen yaz bahçeye hortum çekiyorum dişi bir geyik çıktı karşıma. 1-2 dakika öyle baktık birbirimize ikimiz de kıpırdamadık sonra koştu gitti. Bazen dağdan erkek geyik sesleri geliyor. İnanılmaz bir sesi var ve çok uzaktan bile duymak mümkün. İlk duyduğumda anlam veremedim. Çok şiddetli ve kalın bir sesi var. Ama seslerini duymak çok güzel... Bizim orada Kızıl Geyik ve Karaca var. Koruma altındalar ama bazen vuran şerefsizler oluyormuş. Bana denk gelmiyor ki böyle adamlar! Eskiden Türkiye ' de sığın bile varmış. Kafkas sığını deniliyor. Zaten kızıl geyik mevcut. Ala geyik de var bildiğim kadarı ile... Ülkemiz çeşitli iklimi, bitki örtüsü, su kaynakları ile dünyanın nadir yerlerindendir. Bu topraklarda yaşayamayacak canlı yok. Eski kaynakları incelerseniz aslanından filine kadar yüzlerce türe ev sahipliği yapmış bir toprak. Sadece üstünde yaşayan Türk milleti olarak biraz kıymetini bilsek emin olun bu topraklar bize fazlasını verir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Alternatif Hayvancılık - GEYİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt