PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Analiz Sonucu Değerlendirme ve Tavsiye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MuhsinK" data-source="post: 1292925" data-attributes="member: 84549"><p>Arkadaşlar ve ağabeyler cümleten selamlar. </p><p>Üniversiteye verdiğim analiz sonuçları geldi, resim olarak ekledim.</p><p>30 dönüm kadar ekim yapmak istiyorum. </p><p>Ryegrass başta olmak üzere az miktarda da soya fasulyesi, yem bezelyesi, arpa ve buğday ekme düşüncesindeyim. Küçükbaş hayvancılığı yapıyorum. </p><p></p><p>Başta gerekliyse gübre olmak üzere; yapmam gereken işlemler konusunda analiz üstünden yardımcı olabilecek kişiler var mıdır? Varsa şimdiden teşekkürler, sulama imkanım yok araziyi. Yapay mera ekmeyi de düşündüm ama verim alınamadığını duydum.</p><p>Deneyim ve bilgileriniz ile bana yardımcı olursanız sevinirim. </p><p>Sağlıcakla kalın, çaya beklerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MuhsinK, post: 1292925, member: 84549"] Arkadaşlar ve ağabeyler cümleten selamlar. Üniversiteye verdiğim analiz sonuçları geldi, resim olarak ekledim. 30 dönüm kadar ekim yapmak istiyorum. Ryegrass başta olmak üzere az miktarda da soya fasulyesi, yem bezelyesi, arpa ve buğday ekme düşüncesindeyim. Küçükbaş hayvancılığı yapıyorum. Başta gerekliyse gübre olmak üzere; yapmam gereken işlemler konusunda analiz üstünden yardımcı olabilecek kişiler var mıdır? Varsa şimdiden teşekkürler, sulama imkanım yok araziyi. Yapay mera ekmeyi de düşündüm ama verim alınamadığını duydum. Deneyim ve bilgileriniz ile bana yardımcı olursanız sevinirim. Sağlıcakla kalın, çaya beklerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Analiz Sonucu Değerlendirme ve Tavsiye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt