PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angus besiciliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 934539" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Angus besiciliği</strong></p><p></p><p>Aslında benim içinde çok uygun sılaj saman yok elimde yıllardır ot ve arpa veriyorum birazda fenni yem.</p><p></p><p>Sütçülüğün kahrını boşuna çekiyorum yıllardan beri </p><p></p><p>Daha önce bir tane angus olmuştu kendi ineklerimde tohumlamadan , dişi bütün özellikleri tamamdı hatta boynuzu bile çıkmadı, kesime gönderdim yetişince, süt yapmaz diye , mezbahada görmüşler kesme bunu ver dediler , aldı adam tanımıyorum , et parasından çok yüksek fiyat verdi aldı .</p><p></p><p>Ben holstein süt sığırcılığı ilerleme sağlayamadım , komşular vardı şarolay bakıyorlardı merada hiç sağmıyorlardı buzağılar büyüyünce diz çöküp emiyorlardı annelerini , memnundular hayvanlardan sadece ete çalışıyorlardı , sütçülük çok zor.</p><p></p><p>İmkanı uygun olan mutlaka düşünsün tabi dediğim gibi elindeki imkanlar neye uygun </p><p></p><p>Önemli olan ucuz maliyet ile hayvan yetiştirebilmek , sütçülükte çok para geliyor ama çok parada gidiyor, bu tür besi işinde ot ile doğal imkanlar ile yetiştirmek mümkün görünüyor .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 934539, member: 25443"] [b]Ynt: Angus besiciliği[/b] Aslında benim içinde çok uygun sılaj saman yok elimde yıllardır ot ve arpa veriyorum birazda fenni yem. Sütçülüğün kahrını boşuna çekiyorum yıllardan beri Daha önce bir tane angus olmuştu kendi ineklerimde tohumlamadan , dişi bütün özellikleri tamamdı hatta boynuzu bile çıkmadı, kesime gönderdim yetişince, süt yapmaz diye , mezbahada görmüşler kesme bunu ver dediler , aldı adam tanımıyorum , et parasından çok yüksek fiyat verdi aldı . Ben holstein süt sığırcılığı ilerleme sağlayamadım , komşular vardı şarolay bakıyorlardı merada hiç sağmıyorlardı buzağılar büyüyünce diz çöküp emiyorlardı annelerini , memnundular hayvanlardan sadece ete çalışıyorlardı , sütçülük çok zor. İmkanı uygun olan mutlaka düşünsün tabi dediğim gibi elindeki imkanlar neye uygun Önemli olan ucuz maliyet ile hayvan yetiştirebilmek , sütçülükte çok para geliyor ama çok parada gidiyor, bu tür besi işinde ot ile doğal imkanlar ile yetiştirmek mümkün görünüyor . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angus besiciliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt