PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 968180" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Angusculuk</strong></p><p></p><p>Memleketini yazsaydın profiline, bölgenin şartları önemli .</p><p></p><p>Ben rakamlara pek önem vermiyorum çünkü pek tutmaz , ikinci ürün ekilebilecek bir araziye , hemde suyu olan hem tritikale daha sonra yem bezelyesi yulaf türü şeyler ekerim diyorsun, herhalde sulama imkanın var güzel fikir , arpa yerine sılajlık mısırda olabilir.</p><p></p><p>Et ırkı hayvan seçimi de çok güzel fikir hemde angus çok uygun yediğinden daha iyi faydalanabiliyor, ama herkesin aklı bu işte bu aralar et ırkı hayvanların fiyatları çok yüksek et fiyatları da yüksek 25 tl karkas fiyatı bizde 26- 27 de duyuyoruz iyi et ırkı danada Ben hiç bu işe çok para kazanmak için bakmadım , bazen böyle fiyatlar iyi oluyor bazen çok kötü hepsini gördük , çalışır uğraşırsan iyi takip edersen olur neden olmasın, ama bir kaç yıllık iş değildir hayvancılık uzun vadeli iştir ,içine girip başlayınca anlarsın her şeyi dönemezsin geri dönmek zordur , bu uzun süreç içinde iyi fiyatlarda görürsün kötü fiyatlarda şansına nasibine.</p><p></p><p>Ama ben 25 30 yıldır hayvancılık ile geçinen biri olarak şöyle düşünüyorum işte fiyatlar iyi hemen hayvan alayım para kazanayım benim aklım ermiyor o işe, hesaplara da çok aklım ermiyor , bir hayvanı besleyip kesime sevk etmek en 6 ay 6 ayda et fiyatları da değişyor yem fiyatları da kendin yetiştirsen yemi ve hayvanı yine maliyet fiyatları da değişiyor .</p><p></p><p>Senin yukarıda yazdığın plan güzel dediğim gibi ama hesap yapmak çok zor bence bereketli olsun, kolay gelsin herkese .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 968180, member: 25443"] [b]Ynt: Angusculuk[/b] Memleketini yazsaydın profiline, bölgenin şartları önemli . Ben rakamlara pek önem vermiyorum çünkü pek tutmaz , ikinci ürün ekilebilecek bir araziye , hemde suyu olan hem tritikale daha sonra yem bezelyesi yulaf türü şeyler ekerim diyorsun, herhalde sulama imkanın var güzel fikir , arpa yerine sılajlık mısırda olabilir. Et ırkı hayvan seçimi de çok güzel fikir hemde angus çok uygun yediğinden daha iyi faydalanabiliyor, ama herkesin aklı bu işte bu aralar et ırkı hayvanların fiyatları çok yüksek et fiyatları da yüksek 25 tl karkas fiyatı bizde 26- 27 de duyuyoruz iyi et ırkı danada Ben hiç bu işe çok para kazanmak için bakmadım , bazen böyle fiyatlar iyi oluyor bazen çok kötü hepsini gördük , çalışır uğraşırsan iyi takip edersen olur neden olmasın, ama bir kaç yıllık iş değildir hayvancılık uzun vadeli iştir ,içine girip başlayınca anlarsın her şeyi dönemezsin geri dönmek zordur , bu uzun süreç içinde iyi fiyatlarda görürsün kötü fiyatlarda şansına nasibine. Ama ben 25 30 yıldır hayvancılık ile geçinen biri olarak şöyle düşünüyorum işte fiyatlar iyi hemen hayvan alayım para kazanayım benim aklım ermiyor o işe, hesaplara da çok aklım ermiyor , bir hayvanı besleyip kesime sevk etmek en 6 ay 6 ayda et fiyatları da değişyor yem fiyatları da kendin yetiştirsen yemi ve hayvanı yine maliyet fiyatları da değişiyor . Senin yukarıda yazdığın plan güzel dediğim gibi ama hesap yapmak çok zor bence bereketli olsun, kolay gelsin herkese . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt