PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Anıza Ekim-2016
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metemet" data-source="post: 1056441" data-attributes="member: 71124"><p>[ATTACH]13681[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]13682[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]13683[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]13684[/ATTACH]</p><p>şu an arka demir tekerlek sökük çapa yaptıgım için bu makinenin arkasına demirden sürgü yapıyorum</p><p>ve öylece ekiyorum ama tohum gözünü 6 dan 12 cıkaracagım ve tekerlegi biraz daha geriye almam lazım 15 20 gün sonraya hazırlarım hepsini büyük ihtimal 25 kile fig tohumu alıyor bölme onuda büyütecegim yada eski bir ekim mizeri bulursam onun üst kısmını ara capasına monte edecegim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metemet, post: 1056441, member: 71124"] [ATTACH=CONFIG]13681._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13682._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13683._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13684._xfImport[/ATTACH] şu an arka demir tekerlek sökük çapa yaptıgım için bu makinenin arkasına demirden sürgü yapıyorum ve öylece ekiyorum ama tohum gözünü 6 dan 12 cıkaracagım ve tekerlegi biraz daha geriye almam lazım 15 20 gün sonraya hazırlarım hepsini büyük ihtimal 25 kile fig tohumu alıyor bölme onuda büyütecegim yada eski bir ekim mizeri bulursam onun üst kısmını ara capasına monte edecegim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Anıza Ekim-2016
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt