PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ANNELERE FORUMU ANLATMAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 19888" data-attributes="member: 168"><p><span style="color: red">ne bu?</span></p><p><span style="color: red">-forum anne..</span></p><p><span style="color: red">+noluyor burda?</span></p><p><span style="color: red">-yazı yazıyosun işte işte...</span></p><p><span style="color: red">+öss ' yi kazandırıyor mu bari?</span></p><p><span style="color: red">-yok..</span></p><p><span style="color: red">+çat.. (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü test çöz!</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">- kimle konuşuyorsun?</span></p><p><span style="color: red">+ kimseyleee, foruma yazı yazıyorum.</span></p><p><span style="color: red">- hııı. e sadece sen mi yazıyorsun, onlar sana yazmıyor mu</span></p><p><span style="color: red">+ yok. interaktif ortam. becerebilen yazıyor, ayrıca bana yazan yok</span></p><p><span style="color: red">- yazmanı istemiyorlardır ondandır, kapat da gel hadi, kek yaptım</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">-kalk şu bilgisayarın başından diyorum, yemeğe otur.</span></p><p><span style="color: red">+anne dur ya, iki post daha kasiyim geliom.</span></p><p><span style="color: red">-oğlum yemekler soğudu, kime diyorum ben! hem ne yazıyon, aaaa fln mı çıkarıcan bilgisayardan?</span></p><p><span style="color: red">+yok annecim ya, forum bu, mükemmel ortNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu çok nezih bi yer…</span></p><p><span style="color: red">-ne forumu bu? beynini fln yıkıyolar insanların internette, görüyorum televizyonda ben…</span></p><p><span style="color: red">+of anne...!</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">+ ne bu şimdi?</span></p><p><span style="color: red">- forum anne...</span></p><p><span style="color: red">+ nasıl yani öss formu gibi bişeymi</span></p><p><span style="color: red">- yok anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor?</span></p><p><span style="color: red">+ ne yani şimdi seni herkes okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar)</span></p><p><span style="color: red">- evet anne zirvelerimiz oluyor.</span></p><p><span style="color: red">+ demek sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonra forum morum yok internette yok bitti senin işin</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">-oğlum n ' apıyosun yine o makinanın başında?</span></p><p><span style="color: red">+sözlükteyim anne karışma iki dakka..</span></p><p><span style="color: red">-bırak o pis şeyleri..</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">- ne bu uğraştığın?</span></p><p><span style="color: red">- forum</span></p><p><span style="color: red">- para kazanıyo musun bu kadar uğraşıp?</span></p><p><span style="color: red">- yok, barış için sevgi için insanlık için bu.</span></p><p><span style="color: red">- . faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte.</span></p><p><span style="color: red">- zordayım eeey aney aney</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">_neye bakıyosun kızım sen iki saattir..</span></p><p><span style="color: red">*anne forum,yazı yazıyorum</span></p><p><span style="color: red">_aaaa falan içinmi</span></p><p><span style="color: red">*?^%?%&?? hayır anne çeşitli başlıklar altında istediini yazıyosun kendi fikirlerine göre..</span></p><p><span style="color: red">_e bunun karşılığında ne alıyosun..</span></p><p><span style="color: red">*mutlu oluyorum..</span></p><p><span style="color: red">_ama ben hiç mutlu olmuyorum yarınki sınav sonucunu görünce de baban mutlu olamayacak sanırım.. zaten hep boş işlerle uğraşırsın..</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">-anne bak sana ne göstercem çok komik bi gel oku noolurr..</span></p><p><span style="color: red">+neymiş o? hani hangisini okuyom??</span></p><p><span style="color: red">-şurda bak altunizade yazıyo ya maviyle onun yazısını</span></p><p><span style="color: red">+ee kim bu çocuk?? nerden tanıyon?? bak kızım küfürlü de konuşuyo baban hiç sevmez takılma boşa...</span></p><p><span style="color: red">-anne tanımıyorum yaa, öyle o da bu sitede takılıo. komik ama di mi, beğendin di mi anne</span></p><p><span style="color: red">+kızım o altunizade küpe de takıyo mu????</span></p><p><span style="color: red">-anne ne alaka yaa , ben ne diyom sen ne diyon!! tanımıyom dedim ya. off anne yaa...</span></p><p><span style="color: red">+aman neyse ben sıkıldım, gidiyom. bak herkese yazma, herkesle konuşma, yanlış anlar erkek milleti.. hadi onu da oku gel de şu tabağı götür alt komşuya ayıp oluyo kaç gündür...</span></p><p><span style="color: red">-anne tamam git yaaa, bi git yaaa.....</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 19888, member: 168"] [color=red]ne bu? -forum anne.. +noluyor burda? -yazı yazıyosun işte işte... +öss ' yi kazandırıyor mu bari? -yok.. +çat.. (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü test çöz! - kimle konuşuyorsun? + kimseyleee, foruma yazı yazıyorum. - hııı. e sadece sen mi yazıyorsun, onlar sana yazmıyor mu + yok. interaktif ortam. becerebilen yazıyor, ayrıca bana yazan yok - yazmanı istemiyorlardır ondandır, kapat da gel hadi, kek yaptım -kalk şu bilgisayarın başından diyorum, yemeğe otur. +anne dur ya, iki post daha kasiyim geliom. -oğlum yemekler soğudu, kime diyorum ben! hem ne yazıyon, aaaa fln mı çıkarıcan bilgisayardan? +yok annecim ya, forum bu, mükemmel ortNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu çok nezih bi yer… -ne forumu bu? beynini fln yıkıyolar insanların internette, görüyorum televizyonda ben… +of anne...! + ne bu şimdi? - forum anne... + nasıl yani öss formu gibi bişeymi - yok anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor? + ne yani şimdi seni herkes okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar) - evet anne zirvelerimiz oluyor. + demek sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonra forum morum yok internette yok bitti senin işin -oğlum n ' apıyosun yine o makinanın başında? +sözlükteyim anne karışma iki dakka.. -bırak o pis şeyleri.. - ne bu uğraştığın? - forum - para kazanıyo musun bu kadar uğraşıp? - yok, barış için sevgi için insanlık için bu. - . faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte. - zordayım eeey aney aney _neye bakıyosun kızım sen iki saattir.. *anne forum,yazı yazıyorum _aaaa falan içinmi *?^%?%&?? hayır anne çeşitli başlıklar altında istediini yazıyosun kendi fikirlerine göre.. _e bunun karşılığında ne alıyosun.. *mutlu oluyorum.. _ama ben hiç mutlu olmuyorum yarınki sınav sonucunu görünce de baban mutlu olamayacak sanırım.. zaten hep boş işlerle uğraşırsın.. -anne bak sana ne göstercem çok komik bi gel oku noolurr.. +neymiş o? hani hangisini okuyom?? -şurda bak altunizade yazıyo ya maviyle onun yazısını +ee kim bu çocuk?? nerden tanıyon?? bak kızım küfürlü de konuşuyo baban hiç sevmez takılma boşa... -anne tanımıyorum yaa, öyle o da bu sitede takılıo. komik ama di mi, beğendin di mi anne +kızım o altunizade küpe de takıyo mu???? -anne ne alaka yaa , ben ne diyom sen ne diyon!! tanımıyom dedim ya. off anne yaa... +aman neyse ben sıkıldım, gidiyom. bak herkese yazma, herkesle konuşma, yanlış anlar erkek milleti.. hadi onu da oku gel de şu tabağı götür alt komşuya ayıp oluyo kaç gündür... -anne tamam git yaaa, bi git yaaa.....[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ANNELERE FORUMU ANLATMAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt