PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Antalyada Taş Ocağı Rezaleti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 664202" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Antalyada Taş Ocağı Rezaleti</strong></p><p></p><p>Nail abi çok haklisin. Sadece 10 dk elektrik kesilse halimiz harap ve hemen alo alo alo. Kufurlerin bini bi para. Veyahut ev yaptircak olsak ben bunu beğenmedim, iste mutfak dolaplarim su ağaçtan olsa, tezgahim şundan olsa, marleylerim boyle olsun. E hadi hic biri olma sin nasil yaşayacak bu insanlar... Madem doğaya çok asiri saygimiz var her bir kişi kendi rüzgar tür ününü yapsin, güneş paneller ini alsin da çevreci olarak elektrik üretimi olsun. O yapilan işletmelerde bir suru insan calisiyor. Hadi bunlarda kapansin çevreye zararli. Sonra işsizlik var. Bence bizlerin bi taraflarina ters düştüğü için hep bi kötüleme. Bu ülke gelişmiş olan bi ülke değil. Gelişmekte olan bir ülke. Madem öyle rahmetli Atatürk ten sonra basa geçenler bu ülkenin ana sini aglatacagina, biraktigi oda dolusu altini, miraslari gelişmek için kullansalardi. Bende istemem doganin koluna zarar gelsin. Fakat bunlar olma si gerekenler. Yada bizde gidip sömürgecilik yapalim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 664202, member: 919"] [b]Ynt: Antalyada Taş Ocağı Rezaleti[/b] Nail abi çok haklisin. Sadece 10 dk elektrik kesilse halimiz harap ve hemen alo alo alo. Kufurlerin bini bi para. Veyahut ev yaptircak olsak ben bunu beğenmedim, iste mutfak dolaplarim su ağaçtan olsa, tezgahim şundan olsa, marleylerim boyle olsun. E hadi hic biri olma sin nasil yaşayacak bu insanlar... Madem doğaya çok asiri saygimiz var her bir kişi kendi rüzgar tür ününü yapsin, güneş paneller ini alsin da çevreci olarak elektrik üretimi olsun. O yapilan işletmelerde bir suru insan calisiyor. Hadi bunlarda kapansin çevreye zararli. Sonra işsizlik var. Bence bizlerin bi taraflarina ters düştüğü için hep bi kötüleme. Bu ülke gelişmiş olan bi ülke değil. Gelişmekte olan bir ülke. Madem öyle rahmetli Atatürk ten sonra basa geçenler bu ülkenin ana sini aglatacagina, biraktigi oda dolusu altini, miraslari gelişmek için kullansalardi. Bende istemem doganin koluna zarar gelsin. Fakat bunlar olma si gerekenler. Yada bizde gidip sömürgecilik yapalim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Antalyada Taş Ocağı Rezaleti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt