PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Antonio Carraro traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="birsanmuratturkan" data-source="post: 1016460" data-attributes="member: 48766"><p>Hosbulduk. Tesekkur ederim. Aslinda uzun zamandir buralardayim ama okuyucu modundaydim. Artik daha aktif olmak gibi bir niyetim var ama forum tarlaci agirlikta oldugundan dahil olacak pek konu bulamiyorum. Umarim bundan sonra daha verici bir konumda olabilirim.</p><p></p><p>Fiyat olarak biraz yuksek oldugunu ben de kabul ediyorum ama bunun karsiliginda sahip olunan ozellikler var. Ihtiyaclarla dogru orantili oldugunu dusunuyorum. Ornek vermek gerekirse; egimli olan arazilerimizi makinali tarima uygun hale getirmek icin tesfiye isi yapmam lazim, bunun icin de bir is makinasi kiralayip saatine 100 kusur tl fiyat odemem gerek. Onlarca saat calisacagini varsayinca buraya harcayacagim parayla mal sahibi olmak gibi bir alternatif doguyor. Doner platform, hidrolik orta ve yan kollar traktoru bir is makinasina donduruyor. Bundan sonra tek ihtiyacim olan siradan bir siyirgi.</p><p></p><p>Soyle de birsey var. Her ne kadar arazileri tesfiye etsem de yine de yuksek egime sahip oldugumdan benim konvansiyonel bir traktor kullanmam mumkun degil. Standart bir traktorle ancak bahcenin kapisina gidebilirim. Bahce icerisinde hicbir is yapamam. Suan budama disinda butun islerimi traktorle yapiyorum ve en onemlisi guvenle yapiyorum. Devrilme riski kat kat dusuk ve kaput yuksekligi sebebiyle mahsule ve agaca zarar vermiyorum, egilmeden de calisiyorum. Zaten piyasada alternatif marka da yok denecek kadar az. Olanin da satis sonrasi hizmetleri malum.</p><p></p><p>Benim gibi is makinasi ozelliklerine sahip olmak istemeyenler icin farkli modeller mevcut. Gorece daha mekanik ozellikte makinalar. Elektronik ya da hidrolikten cekinen ciftcilere uygun makinalar. Fiyatlari da daha uygun. </p><p></p><p>Yakit konusunda dedigim gibi cok saat calisamadim. Zaten bizim islerde motoru cok zorlayacak ekipman pek yoktur. Bilenleriniz vardir belki, findik patozu bizim en agir makinamizdir. Ortalama 6-7 lt yakar saatte. Firma sakaryada sezon disi bir zamanda bos sekilde denemis makinayi traktorle. Bos halde 2lt/saat gibi rakamlar telaffuz edildi. Dolu calisinca yukselecektir tabi, net rakami eylul ayinda verebilirim ama benim motor verileri uzerinden hesaplamamda yukte ortalama 5lt/saat cikiyor.</p><p></p><p>Bu linkte bir roportaj var. Karsilastirmali yakit tuketiminden bahsediyorlar.</p><p>[video=youtu;-szdH2-hnzk]https://youtu.be/-szdH2-hnzk[/video]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="birsanmuratturkan, post: 1016460, member: 48766"] Hosbulduk. Tesekkur ederim. Aslinda uzun zamandir buralardayim ama okuyucu modundaydim. Artik daha aktif olmak gibi bir niyetim var ama forum tarlaci agirlikta oldugundan dahil olacak pek konu bulamiyorum. Umarim bundan sonra daha verici bir konumda olabilirim. Fiyat olarak biraz yuksek oldugunu ben de kabul ediyorum ama bunun karsiliginda sahip olunan ozellikler var. Ihtiyaclarla dogru orantili oldugunu dusunuyorum. Ornek vermek gerekirse; egimli olan arazilerimizi makinali tarima uygun hale getirmek icin tesfiye isi yapmam lazim, bunun icin de bir is makinasi kiralayip saatine 100 kusur tl fiyat odemem gerek. Onlarca saat calisacagini varsayinca buraya harcayacagim parayla mal sahibi olmak gibi bir alternatif doguyor. Doner platform, hidrolik orta ve yan kollar traktoru bir is makinasina donduruyor. Bundan sonra tek ihtiyacim olan siradan bir siyirgi. Soyle de birsey var. Her ne kadar arazileri tesfiye etsem de yine de yuksek egime sahip oldugumdan benim konvansiyonel bir traktor kullanmam mumkun degil. Standart bir traktorle ancak bahcenin kapisina gidebilirim. Bahce icerisinde hicbir is yapamam. Suan budama disinda butun islerimi traktorle yapiyorum ve en onemlisi guvenle yapiyorum. Devrilme riski kat kat dusuk ve kaput yuksekligi sebebiyle mahsule ve agaca zarar vermiyorum, egilmeden de calisiyorum. Zaten piyasada alternatif marka da yok denecek kadar az. Olanin da satis sonrasi hizmetleri malum. Benim gibi is makinasi ozelliklerine sahip olmak istemeyenler icin farkli modeller mevcut. Gorece daha mekanik ozellikte makinalar. Elektronik ya da hidrolikten cekinen ciftcilere uygun makinalar. Fiyatlari da daha uygun. Yakit konusunda dedigim gibi cok saat calisamadim. Zaten bizim islerde motoru cok zorlayacak ekipman pek yoktur. Bilenleriniz vardir belki, findik patozu bizim en agir makinamizdir. Ortalama 6-7 lt yakar saatte. Firma sakaryada sezon disi bir zamanda bos sekilde denemis makinayi traktorle. Bos halde 2lt/saat gibi rakamlar telaffuz edildi. Dolu calisinca yukselecektir tabi, net rakami eylul ayinda verebilirim ama benim motor verileri uzerinden hesaplamamda yukte ortalama 5lt/saat cikiyor. Bu linkte bir roportaj var. Karsilastirmali yakit tuketiminden bahsediyorlar. [video=youtu;-szdH2-hnzk]https://youtu.be/-szdH2-hnzk[/video] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Antonio Carraro traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt