PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Antonio Carraro
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 876573" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Antonio Carraro</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Antonio Carraro-Agritalia ortak yapımı olarak anılan bu traktörler F65, F75 ve F85 olarak (bildiğim) 3 çeşit olarak ülkemize getirildiler. Orijinalinde İtalya kökenli bir traktör üretim fabrikası olan 'AGRITALIA'nın üretimidir. Antonio Carraro sadece ismini koyup sattırmıştır. </p><p></p><p>'AGRITALIA' ise aslında oldukça kaliteli mal üreten ama tamamı ile piyasaya fason çalışan bir firma. Mesela Massey Ferguson, kendine ait 36xx serisinin tamamını, ayrıca Başak Traktörün yeni B serisini bu adamlar üretiyorlar. Kaliteleri fena değil. </p><p></p><p>Carraro Fxx serisi hem tarla, hem de bahçede kullanılabilecek boyuttadır. Alman Deutz motora sahip, şanzıman da tahmin edileceği üzere 'Carraro'. Yani oldukça pratik motorlar ama yedek parça, servis ve devamlılık açısından durumları çok kötü. Şu an hiçbir marka yada firma bu makinaların bakım ve parça yüklülüğünü almış değil. Hatta Carraro dahi kendi sitesinde yer vermiyor, parça tedarik etmiyor bu traktörlere. Bildiğin üvey evlat. </p><p></p><p>Sayısı çok az, aynı zamanda bilinirliği olmadığından ikinci elleri çok düşük. Mesela sırf pis işlerde parçalamak içim birşey arıyorduk. Bi F75 denk gelmişti. 4x4 70 hp traktör 20 bin fiyatlıydı ama cesaret edemedim. </p><p></p><p>Gücünün de 60 hp olması lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 876573, member: 21067"] [b]Ynt: Antonio Carraro[/b] Antonio Carraro-Agritalia ortak yapımı olarak anılan bu traktörler F65, F75 ve F85 olarak (bildiğim) 3 çeşit olarak ülkemize getirildiler. Orijinalinde İtalya kökenli bir traktör üretim fabrikası olan 'AGRITALIA'nın üretimidir. Antonio Carraro sadece ismini koyup sattırmıştır. 'AGRITALIA' ise aslında oldukça kaliteli mal üreten ama tamamı ile piyasaya fason çalışan bir firma. Mesela Massey Ferguson, kendine ait 36xx serisinin tamamını, ayrıca Başak Traktörün yeni B serisini bu adamlar üretiyorlar. Kaliteleri fena değil. Carraro Fxx serisi hem tarla, hem de bahçede kullanılabilecek boyuttadır. Alman Deutz motora sahip, şanzıman da tahmin edileceği üzere 'Carraro'. Yani oldukça pratik motorlar ama yedek parça, servis ve devamlılık açısından durumları çok kötü. Şu an hiçbir marka yada firma bu makinaların bakım ve parça yüklülüğünü almış değil. Hatta Carraro dahi kendi sitesinde yer vermiyor, parça tedarik etmiyor bu traktörlere. Bildiğin üvey evlat. Sayısı çok az, aynı zamanda bilinirliği olmadığından ikinci elleri çok düşük. Mesela sırf pis işlerde parçalamak içim birşey arıyorduk. Bi F75 denk gelmişti. 4x4 70 hp traktör 20 bin fiyatlıydı ama cesaret edemedim. Gücünün de 60 hp olması lazım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Antonio Carraro
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt