PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
araba alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mf266g" data-source="post: 361491" data-attributes="member: 16357"><p><strong>Ynt: araba alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?</strong></p><p></p><p></p><p>partnerin vergiisi ne kadar? benim şuan 2001 1.9d bayır yukarı çekişi çok iyi. ama serilik o kadar yok. birde vergiiisi çok, şehir içinde kullancaz onun için motor hacmi az olsun istiyoz 1.3 multijet rahatlıkla görürü işimizi yada 1.5.</p><p></p><p></p><p>evet çok haklısın, özellikle camlar çok arıza veriyor dobloda. bunu unutmuştum iyi hatırlattın.tşk</p><p>yazı iyiymiş ;D ;D</p><p></p><p>fiat servisindenmi istiycez, yoksa oranın servisimi var?bunu biraz açarsan sevinirim çok önemli,daha önce çorumdan araba almadık fazla bir biligimiz yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mf266g, post: 361491, member: 16357"] [b]Ynt: araba alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?[/b] partnerin vergiisi ne kadar? benim şuan 2001 1.9d bayır yukarı çekişi çok iyi. ama serilik o kadar yok. birde vergiiisi çok, şehir içinde kullancaz onun için motor hacmi az olsun istiyoz 1.3 multijet rahatlıkla görürü işimizi yada 1.5. evet çok haklısın, özellikle camlar çok arıza veriyor dobloda. bunu unutmuştum iyi hatırlattın.tşk yazı iyiymiş ;D ;D fiat servisindenmi istiycez, yoksa oranın servisimi var?bunu biraz açarsan sevinirim çok önemli,daha önce çorumdan araba almadık fazla bir biligimiz yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
araba alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt