PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Aradaki Fark ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="@WoLf@" data-source="post: 713743" data-attributes="member: 4915"><p>Arkadaslar bılıyosunuz bende John Deere 2040 var bunu verıp yerıne steyr 9073 veya 768 almak istiyorum bizim bir abiyi aradım galerıcı kendısı bana aralarındakı farkı anlatmasını ıstedım oda 8073 un 768 e gore ayna mahruttı dıslısının kucuk oldugunu bırınde bucuk olup dıgerınde olmadıgını anlattı ama ben hala kararsız kaldım acaba yakıtta bırbırlerınden bır ayrıcalıkları varmı ? Ayrıyetten hızlı devır yavas devır olayı var oda motoruna goremı degısıyo yoksa 768 ler agır devır 8073 ler hızlı devırmıı oluyo kullanan veya bılen arkadaslar yanıtlarını verırlerse cok sevınırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="@WoLf@, post: 713743, member: 4915"] Arkadaslar bılıyosunuz bende John Deere 2040 var bunu verıp yerıne steyr 9073 veya 768 almak istiyorum bizim bir abiyi aradım galerıcı kendısı bana aralarındakı farkı anlatmasını ıstedım oda 8073 un 768 e gore ayna mahruttı dıslısının kucuk oldugunu bırınde bucuk olup dıgerınde olmadıgını anlattı ama ben hala kararsız kaldım acaba yakıtta bırbırlerınden bır ayrıcalıkları varmı ? Ayrıyetten hızlı devır yavas devır olayı var oda motoruna goremı degısıyo yoksa 768 ler agır devır 8073 ler hızlı devırmıı oluyo kullanan veya bılen arkadaslar yanıtlarını verırlerse cok sevınırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Aradaki Fark ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt