PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tuğrulbaba" data-source="post: 849778" data-attributes="member: 54823"><p><strong>Ynt: Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?</strong></p><p></p><p>Gelecek tarimda arkadaskar. Ben nispeten buyuk bir sehirde yasiyorum. Meslegim duvar kagidi ustaligi. Girip cikmadigim yer yok gibi. Cifte cubuga merak saldik. Neden mi? Hazir yiyici doldu sehirler. Yanlis anlasilmasin koylu kahveden cikmazsa, ekinin basina bir ekerken bir gubrede bir de bicerken giderse ki benim gorduklerim ekseriye bunlardan mutesekkil kazanctan soz etmesi yanlis ve hayalden ibarettir. Daha 1 ay olmadi konyadan komsum, 360 bine sifir traktor cekti altina. 400-500 bin civarinda para dokup koyde koca bir ev yaptirdi hepsine ilaveten 250 dekarda tarla aldi. Bu adam kazanci yoksa butun bunlari nasil yapti? </p><p>Hic unutmam insaatta karsli bir fayansci cemal abimiz vardi. Cay muhabbetinde abi dedim koyde burada calistigin gibi calissan ne olur? Cevap aynen su: ne yapacan la o kadar parayi. Koyacak yer bulamayiz. Kimse alinmasin ama koylumuz kendine calismayi zul goruyor. </p><p>Yukarida bedava su meselesi gecmis. Ben suyumu bedava cekiyorum su anda. 2000-3000 lira masraf ettim iki panelle suyu hallettim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuğrulbaba, post: 849778, member: 54823"] [b]Ynt: Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?[/b] Gelecek tarimda arkadaskar. Ben nispeten buyuk bir sehirde yasiyorum. Meslegim duvar kagidi ustaligi. Girip cikmadigim yer yok gibi. Cifte cubuga merak saldik. Neden mi? Hazir yiyici doldu sehirler. Yanlis anlasilmasin koylu kahveden cikmazsa, ekinin basina bir ekerken bir gubrede bir de bicerken giderse ki benim gorduklerim ekseriye bunlardan mutesekkil kazanctan soz etmesi yanlis ve hayalden ibarettir. Daha 1 ay olmadi konyadan komsum, 360 bine sifir traktor cekti altina. 400-500 bin civarinda para dokup koyde koca bir ev yaptirdi hepsine ilaveten 250 dekarda tarla aldi. Bu adam kazanci yoksa butun bunlari nasil yapti? Hic unutmam insaatta karsli bir fayansci cemal abimiz vardi. Cay muhabbetinde abi dedim koyde burada calistigin gibi calissan ne olur? Cevap aynen su: ne yapacan la o kadar parayi. Koyacak yer bulamayiz. Kimse alinmasin ama koylumuz kendine calismayi zul goruyor. Yukarida bedava su meselesi gecmis. Ben suyumu bedava cekiyorum su anda. 2000-3000 lira masraf ettim iki panelle suyu hallettim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt