PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilkertetik" data-source="post: 893311" data-attributes="member: 47737"><p><strong>Ynt: Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?</strong></p><p></p><p> </p><p> </p><p>ÖNCELİKLE COK UZUN YAZMISIM KUSURA BAKMAYIN !! </p><p> </p><p>Abi niye öle dedin ki? yani 900 dönüm icar diyo icar isi sakat fakat 900 yerine 500 dönüm sulu tarım yapsa gişe memurlugunda kazanacagı 2 3 yıllık parayı tek seferde kazanma imkanı var. gişe memuru olunca her ay eline para geliyo ve gelen para toplu olmadıgı için 3 oraya 5 suraya derken bitiyo birikim yapamıyosun .fakat cifcilikte para eline tüm geldigi için yatırım yapabiliyosun .yasım belki genc ama gözlemledigim bu benim şahsen .artık okuyan genclerin cogu inanki köyde kalıyo .aksine okumayıpta asgari ücretle sehire göç edenlerle kaynıyo ortalık .şimdi bakıyosun bizim köyden misal vereyim matematik ögretmeni var bıraktı geldi.halbuki millet atanabilmek için neler yapıyo .aynı sekilde iktisat bitiren var napcam gidipte ay sonu gelmesini bekliyecem diyo .bankacı olan var 3 yıl calıştı askere gitti geldi köyde pancar ekiyo şimdi . ne bileyim yaz oldugu zaman dahada cok gelen oluyo özelliklede ögretmenler. yani bi taraftan bakıyorum sen öle diyon bi taraftan bu adamlar safmıda geliyo belli ki karı var diyorum bi taraftan elde avucta var fakat asgari ucretle sehre göcende var anlamak mumkun degil??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilkertetik, post: 893311, member: 47737"] [b]Ynt: Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?[/b] ÖNCELİKLE COK UZUN YAZMISIM KUSURA BAKMAYIN !! Abi niye öle dedin ki? yani 900 dönüm icar diyo icar isi sakat fakat 900 yerine 500 dönüm sulu tarım yapsa gişe memurlugunda kazanacagı 2 3 yıllık parayı tek seferde kazanma imkanı var. gişe memuru olunca her ay eline para geliyo ve gelen para toplu olmadıgı için 3 oraya 5 suraya derken bitiyo birikim yapamıyosun .fakat cifcilikte para eline tüm geldigi için yatırım yapabiliyosun .yasım belki genc ama gözlemledigim bu benim şahsen .artık okuyan genclerin cogu inanki köyde kalıyo .aksine okumayıpta asgari ücretle sehire göç edenlerle kaynıyo ortalık .şimdi bakıyosun bizim köyden misal vereyim matematik ögretmeni var bıraktı geldi.halbuki millet atanabilmek için neler yapıyo .aynı sekilde iktisat bitiren var napcam gidipte ay sonu gelmesini bekliyecem diyo .bankacı olan var 3 yıl calıştı askere gitti geldi köyde pancar ekiyo şimdi . ne bileyim yaz oldugu zaman dahada cok gelen oluyo özelliklede ögretmenler. yani bi taraftan bakıyorum sen öle diyon bi taraftan bu adamlar safmıda geliyo belli ki karı var diyorum bi taraftan elde avucta var fakat asgari ucretle sehre göcende var anlamak mumkun degil?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Aramızda çiftçiliği bırakmayı düşünen var mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt