PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Aramızdan Başbakan Çıksa...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 20901" data-attributes="member: 110"><p><strong>: Aramızdan Başbakan Çıksa...</strong></p><p></p><p>Ş<span style="color: red">ahsen okudum,sonuna kadar katılıyorum.Çiftçilik biraz da gönül işi.Ne kadar seversen o kadar çok para kazanırsın.Aslında hayattaki herşey aynı.Bir şeyi sever ve çok istersen olmaması mümkün değil.Sadece çalışıp,meyvelerini toplamayı bekliyeceksin.Kısacası tevekkül.Ama en önemlisi şükür.Şu anki halimize bile şükretmeliyiz.Ben bunu çok görüyorum,şükreden yok.Yakınan çok...Geçenlerde kahvede duydum,millet ağlıyo yağmur yok,yağış yok diye.Ama geçen seneye göre çok daha arttı yağışlar.Mahsüller de fena olmayacak gibi.</span></p><p><span style="color: red">Tabi ki herşeyi devletten beklemek yanlış,ama hakkımızı da aramalıyız.İstanbuldaki vapurlara 1ytl ' den verilen mazot bize neden 3 ytl ' den veriliyor.Hadi onu geçtim,hiç olmazsa çiftçinin ihtiyacı olduğu zamanlar ucuz verilse.Ya da yılda bir ayörneğin eylülde mazot ucuzlasa çiftçiye,insanlar mahsulünü satmış,parasını almış.Alsın mazotunu,kullansın.Bir diğer yara da kooperatifler ve gübre,ilaç paraları.Kooperatiflere yakasını bulaştıran yandı zaten.</span></p><p><span style="color: red">Çiftçi nasıl geçiniyor?Mahsülünü satıyor,borçlarını ödüyor,ekim için mazot alıyor bitti.Daha sonrası başka yerlerden gelir arıyor.Sonra çiftçi avrupa şartlarında çalışmıyor,işini bilmiyor oluyo adı.Ben bunlara karşıyım.Hasat öncesi arpa,buğday ithal edilmesine karşıyım.Hem de ihtiyaçtan çok daha fazla...</span></p><p><span style="color: red">Neyse daha fazla uzatmayayım...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 20901, member: 110"] [b]: Aramızdan Başbakan Çıksa...[/b] Ş[color=red]ahsen okudum,sonuna kadar katılıyorum.Çiftçilik biraz da gönül işi.Ne kadar seversen o kadar çok para kazanırsın.Aslında hayattaki herşey aynı.Bir şeyi sever ve çok istersen olmaması mümkün değil.Sadece çalışıp,meyvelerini toplamayı bekliyeceksin.Kısacası tevekkül.Ama en önemlisi şükür.Şu anki halimize bile şükretmeliyiz.Ben bunu çok görüyorum,şükreden yok.Yakınan çok...Geçenlerde kahvede duydum,millet ağlıyo yağmur yok,yağış yok diye.Ama geçen seneye göre çok daha arttı yağışlar.Mahsüller de fena olmayacak gibi. Tabi ki herşeyi devletten beklemek yanlış,ama hakkımızı da aramalıyız.İstanbuldaki vapurlara 1ytl ' den verilen mazot bize neden 3 ytl ' den veriliyor.Hadi onu geçtim,hiç olmazsa çiftçinin ihtiyacı olduğu zamanlar ucuz verilse.Ya da yılda bir ayörneğin eylülde mazot ucuzlasa çiftçiye,insanlar mahsulünü satmış,parasını almış.Alsın mazotunu,kullansın.Bir diğer yara da kooperatifler ve gübre,ilaç paraları.Kooperatiflere yakasını bulaştıran yandı zaten. Çiftçi nasıl geçiniyor?Mahsülünü satıyor,borçlarını ödüyor,ekim için mazot alıyor bitti.Daha sonrası başka yerlerden gelir arıyor.Sonra çiftçi avrupa şartlarında çalışmıyor,işini bilmiyor oluyo adı.Ben bunlara karşıyım.Hasat öncesi arpa,buğday ithal edilmesine karşıyım.Hem de ihtiyaçtan çok daha fazla... Neyse daha fazla uzatmayayım...[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Aramızdan Başbakan Çıksa...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt