PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Arap yatırımcı "et" ve "süt" için geliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1215324" data-attributes="member: 57302"><p>Arkadaşım Trakyada arazi toplayan, fiyatları uçuran Ziya Organik'te bizim için tehlike. İsrail ile bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum çünkü sahibi Nevzat Demir, blBeşiktaş ta yöneticilik yapmış, Firatpen in sahibi. 15 bin tl/dönüm olarak yer alıp doğru düzgün işletemiyor ama alıyor. Fiyatlar uçtu gitti, 400 kg buğday biçerek nasıl amorti olacak bu yatırım akıl almıyor. Yani tepki göstermiyorsunuz falan deme, defalarca yazdık çizdik. </p><p></p><p>Ben diyorum ki elin arabına destek vereceğine 10 yıldır kesintisiz hayvancılık yapmış olan kendi vatandaşına ver. İşini layıkıyla yapıp sermaye yetersizliğinden büyüyemeyen adama ver faizsiz krediyi. Neden yabancıya toprak satıyorsun? Bu toprakların bir değeri yokmu, bir anlamı yokmu? Filistinde bugün yaşananların nedenini biliyor musunuz? Yabancıya toprak satmanın ne kadar tehlikeli olduğunu anlamıyor musunuz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1215324, member: 57302"] Arkadaşım Trakyada arazi toplayan, fiyatları uçuran Ziya Organik'te bizim için tehlike. İsrail ile bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum çünkü sahibi Nevzat Demir, blBeşiktaş ta yöneticilik yapmış, Firatpen in sahibi. 15 bin tl/dönüm olarak yer alıp doğru düzgün işletemiyor ama alıyor. Fiyatlar uçtu gitti, 400 kg buğday biçerek nasıl amorti olacak bu yatırım akıl almıyor. Yani tepki göstermiyorsunuz falan deme, defalarca yazdık çizdik. Ben diyorum ki elin arabına destek vereceğine 10 yıldır kesintisiz hayvancılık yapmış olan kendi vatandaşına ver. İşini layıkıyla yapıp sermaye yetersizliğinden büyüyemeyen adama ver faizsiz krediyi. Neden yabancıya toprak satıyorsun? Bu toprakların bir değeri yokmu, bir anlamı yokmu? Filistinde bugün yaşananların nedenini biliyor musunuz? Yabancıya toprak satmanın ne kadar tehlikeli olduğunu anlamıyor musunuz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Arap yatırımcı "et" ve "süt" için geliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt