PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARAZİ ALACAK veya SATACAKLAR DİKKAT!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delikurt067" data-source="post: 1394128" data-attributes="member: 54073"><p>Hisseli arazilerde artık ön alım şartı yok, araziyi alırken önce avukata sordum alabilirsiniz bir sorun yok dedi sonra tapu dairesine gidip orada sordum herhangi bir engelin olmadığını söyledi tapu müdürü aslında ilk önce iki hissedar ile anlaşmıştım sonra iş tapu devri aşamasına gelince 3. hissedar da satmaya karar verdi onu da aldım. Hissedarlardan bir kişi itiraz etti, hatta tapuya kadar geldi tapu müdüre de almak istiyorsan hissedarların ile anlaş dedi. bi sıkıntı yaşamadım, bizim burada şu anda hisseli yerlerin satışı tapu üzerinden hisse devri olaraktan yapılabiliyor. </p><p>Aslında almak sorun değil aldıktan sonra işlemek sorun şu an aldığımız arazi ne olacak belli değil çünkü bizim burada fındık tarımı yapılıyor arazi şu an boş bu durumda fındık dikmeyi düşünmüyorum. Eninde sonunda geriye kalan 4 hissedar ile bir şekilde anlaşacağız. Yatırım olsun diye düşündüm. Bizim buralarda tarlalar genelde küçük arazi bulmak, özellikle düz arazi bulmak neredeyse imkansız. ileride ev yeri olur düşüncesi ile almış bulundum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delikurt067, post: 1394128, member: 54073"] Hisseli arazilerde artık ön alım şartı yok, araziyi alırken önce avukata sordum alabilirsiniz bir sorun yok dedi sonra tapu dairesine gidip orada sordum herhangi bir engelin olmadığını söyledi tapu müdürü aslında ilk önce iki hissedar ile anlaşmıştım sonra iş tapu devri aşamasına gelince 3. hissedar da satmaya karar verdi onu da aldım. Hissedarlardan bir kişi itiraz etti, hatta tapuya kadar geldi tapu müdüre de almak istiyorsan hissedarların ile anlaş dedi. bi sıkıntı yaşamadım, bizim burada şu anda hisseli yerlerin satışı tapu üzerinden hisse devri olaraktan yapılabiliyor. Aslında almak sorun değil aldıktan sonra işlemek sorun şu an aldığımız arazi ne olacak belli değil çünkü bizim burada fındık tarımı yapılıyor arazi şu an boş bu durumda fındık dikmeyi düşünmüyorum. Eninde sonunda geriye kalan 4 hissedar ile bir şekilde anlaşacağız. Yatırım olsun diye düşündüm. Bizim buralarda tarlalar genelde küçük arazi bulmak, özellikle düz arazi bulmak neredeyse imkansız. ileride ev yeri olur düşüncesi ile almış bulundum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARAZİ ALACAK veya SATACAKLAR DİKKAT!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt