PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arazi tapulastirma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="maitai19" data-source="post: 1266130" data-attributes="member: 82438"><p>Iyi günler.Cok acil bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum.Normalde 30 dönüm olan tarlamız 18 dönüm olarak gözüküyor.Tapu parsel sorgulamada tarla alanına baktığımda gösterilen alan 30 dönümü gösteriyor ama ordada 18 dönüm olarak yazıyor. Tapuda da 19900 m2.1984 tapusunda.Gosterilen alan ektigimiz alan 30 dönüm mera felan gözükmüyor bunu düzeltme imkanımız var mı acaba ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="maitai19, post: 1266130, member: 82438"] Iyi günler.Cok acil bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum.Normalde 30 dönüm olan tarlamız 18 dönüm olarak gözüküyor.Tapu parsel sorgulamada tarla alanına baktığımda gösterilen alan 30 dönümü gösteriyor ama ordada 18 dönüm olarak yazıyor. Tapuda da 19900 m2.1984 tapusunda.Gosterilen alan ektigimiz alan 30 dönüm mera felan gözükmüyor bunu düzeltme imkanımız var mı acaba ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arazi tapulastirma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt