PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Arazi toplulaştırma. Toprak koruma ve arazi kullanımı kanunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Burak.K59" data-source="post: 1349047" data-attributes="member: 86714"><p>Toprak koruma ve arazi kullanımı kanununda ikamet ettiğim bölgemde 125 dönüm arazi olması gerektiği belertiliyor benim aynı ilçede 9 ayrı yerlerde toplam 94 dönüm yerim var 125 dönümün altında kalıyorum bu bölgede ileride arazi bütünleştirme projesi başladığında ben 125 dönümün altında kaldığım için ne gibi sorunlarla karşılaşırım çiftçilik faliyetimi devam ettirmede bir sıkıntı yaşarmıyım 125 dönümün altında kaldığım için ileride devlet tarafından sattırılmasına zorlanırmı (aynı konu farklı bir ilin köylerinde olan 40 dönüm 2 ayrı tapulu parselim için de geçerli) konuyla bilgisi olan duymuş başına gelen varsa bilgilendirirse sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Burak.K59, post: 1349047, member: 86714"] Toprak koruma ve arazi kullanımı kanununda ikamet ettiğim bölgemde 125 dönüm arazi olması gerektiği belertiliyor benim aynı ilçede 9 ayrı yerlerde toplam 94 dönüm yerim var 125 dönümün altında kalıyorum bu bölgede ileride arazi bütünleştirme projesi başladığında ben 125 dönümün altında kaldığım için ne gibi sorunlarla karşılaşırım çiftçilik faliyetimi devam ettirmede bir sıkıntı yaşarmıyım 125 dönümün altında kaldığım için ileride devlet tarafından sattırılmasına zorlanırmı (aynı konu farklı bir ilin köylerinde olan 40 dönüm 2 ayrı tapulu parselim için de geçerli) konuyla bilgisi olan duymuş başına gelen varsa bilgilendirirse sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Arazi toplulaştırma. Toprak koruma ve arazi kullanımı kanunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt