PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Çekimler)
ARES Tanıtım Vidyosu Kendi Çekimim...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 186444" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: ARES Tanıtım Vidyosu Kendi Çekimim...!!!</strong></p><p></p><p>Verdiğin bilgileri için çok teşekkür ederim Erkan. Yalnız şu motor devrine takıldım doğrusu. Kataloğunda Ares 557 için maksimum torku 1400 devirde verdiğini yazıyor ve tok değeri de 421 Nm gibi muazzam bir rakam. Dolayısıyla en düşük yakıt sarfiyatını ve aynı zamanda en yüksek çeki kuvvetini de bu motor devrinde elde edersin. Bu değer, motorun markasına göre değişecek bir değer değildir. bence imkanın varsa bir karşılaştırma yap. Hatta şöyle bir durum da olabilir, sonuçta traktörde vites seçeneği fazla; örneğin C1 vitesi ile 1800 d/d ' da saatte 8 km hızla tarla sürebiliyorsa traktör, B4 veya C2 vitesiyle de 1400 d/d ' da saatte yine 8 km hızla tarla sürebilir. Motorun torku artacağı için daha yüksek viteste, daha düşük devirle yine aynı çekişi vereceğini düşünüyorum, ayrıca yakıtı biraz daha düşecektir. Dediğim gibi bir karşılaştırma yapabilirsen bence iyi olur.</p><p></p><p>Şanzımanına gerçekten hayran kaldım traktörün, gerçekten çok kullanışlı. </p><p></p><p>Diskli pullukta dekara 1 lt bile yakmamış, yoksa ben mi yanlış hesap yaptım.</p><p></p><p>Verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim. +rep</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 186444, member: 936"] [b]Ynt: ARES Tanıtım Vidyosu Kendi Çekimim...!!![/b] Verdiğin bilgileri için çok teşekkür ederim Erkan. Yalnız şu motor devrine takıldım doğrusu. Kataloğunda Ares 557 için maksimum torku 1400 devirde verdiğini yazıyor ve tok değeri de 421 Nm gibi muazzam bir rakam. Dolayısıyla en düşük yakıt sarfiyatını ve aynı zamanda en yüksek çeki kuvvetini de bu motor devrinde elde edersin. Bu değer, motorun markasına göre değişecek bir değer değildir. bence imkanın varsa bir karşılaştırma yap. Hatta şöyle bir durum da olabilir, sonuçta traktörde vites seçeneği fazla; örneğin C1 vitesi ile 1800 d/d ' da saatte 8 km hızla tarla sürebiliyorsa traktör, B4 veya C2 vitesiyle de 1400 d/d ' da saatte yine 8 km hızla tarla sürebilir. Motorun torku artacağı için daha yüksek viteste, daha düşük devirle yine aynı çekişi vereceğini düşünüyorum, ayrıca yakıtı biraz daha düşecektir. Dediğim gibi bir karşılaştırma yapabilirsen bence iyi olur. Şanzımanına gerçekten hayran kaldım traktörün, gerçekten çok kullanışlı. Diskli pullukta dekara 1 lt bile yakmamış, yoksa ben mi yanlış hesap yaptım. Verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim. +rep [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Çekimler)
ARES Tanıtım Vidyosu Kendi Çekimim...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt