PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Argofarm 410 ile Pancar Arasına girmek İstiyoruz...Acil Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kayamehmet707" data-source="post: 931462" data-attributes="member: 51700"><p>Selamun Aleykum arkadaşlar gecen yıl balon lastik olarak aldığımız Deutz Argofarmla pancar ve mısır arasına girmek istiyoruz. gecen yılda bir süre ince jant lastik aradım orijinal jantları cok pahalı olduğu için alamadım. yetkili serviste bir çift arkalar için çıkma jant lastik buldum hemen onu aldım ama önler için hala bir arayış içindeyim jant yaparım diyen iki firma var ama onlarda emin değil nasıl yapacaklarından kafama takılan baya soru var yardımcı olarsanız sevinirim.Bu konu beni baya huzursuz etti lütfen yardım edim işin içinden cıkamadım .</p><p>1-Bu traktörle pancar arasına giren arkadaş var mı ?</p><p>2-Giriyorsa iki teker arası mesafe ne kadar ? </p><p>3-Kaç pancar arası girmekte traktörün altına 2 mi 3 mü ? </p><p>4-bölgeniz de önler için jant yaptıracağımız tavsiye ettiğiniz bir firma var mı ?</p><p></p><p>benim su an traktörün üzerinde önlerde 380/85/24 arkalarda 420/85/34</p><p>ince lastik olarak önlere ihtiyacım olan 280/85/28 arkalarda aldım zaten 340/85/34</p><p>pancarı 45 cm e mısırı da 70 cm ekiyoruz. ön aksın uzunluğu 178 cm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayamehmet707, post: 931462, member: 51700"] Selamun Aleykum arkadaşlar gecen yıl balon lastik olarak aldığımız Deutz Argofarmla pancar ve mısır arasına girmek istiyoruz. gecen yılda bir süre ince jant lastik aradım orijinal jantları cok pahalı olduğu için alamadım. yetkili serviste bir çift arkalar için çıkma jant lastik buldum hemen onu aldım ama önler için hala bir arayış içindeyim jant yaparım diyen iki firma var ama onlarda emin değil nasıl yapacaklarından kafama takılan baya soru var yardımcı olarsanız sevinirim.Bu konu beni baya huzursuz etti lütfen yardım edim işin içinden cıkamadım . 1-Bu traktörle pancar arasına giren arkadaş var mı ? 2-Giriyorsa iki teker arası mesafe ne kadar ? 3-Kaç pancar arası girmekte traktörün altına 2 mi 3 mü ? 4-bölgeniz de önler için jant yaptıracağımız tavsiye ettiğiniz bir firma var mı ? benim su an traktörün üzerinde önlerde 380/85/24 arkalarda 420/85/34 ince lastik olarak önlere ihtiyacım olan 280/85/28 arkalarda aldım zaten 340/85/34 pancarı 45 cm e mısırı da 70 cm ekiyoruz. ön aksın uzunluğu 178 cm [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Argofarm 410 ile Pancar Arasına girmek İstiyoruz...Acil Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt