PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Argofarm 410 ile Pancar Arasına girmek İstiyoruz...Acil Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 931473" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: Argofarm 410 ile Pancar Arasına girmek İstiyoruz...Acil Yardım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>biz kullanıyoruz epeydir mısır,pancar,soğanda. biz teker arasını 135 cm e ayarladık yani pancarda 3 sıra alıyor altına. ama bizim lastik 210/95R44 arkalar önlere uygun bulamadık bizde 1-2 sene orjinalini kullandık 27 cm geliyor genişlik orjinalinde, 24 cm genişlikte bir lastik bulduk onu taktık ama o da alçak geliyor çift çekere takınca kasılıyor motor bizde zorda kalmadıkça çift çekere takmıyoruz. önlere 210/95R32 takan oldu aynı taktöre bu seferde teker yüksek geldi kaputa değdi dönme açısı daraldı hatta kaputu kırdılar biz o yüzden takmadık şimdi 24 cm genişliğindeki lastiği kullanıyoruz tam ölçülerini unuttuğum için yazamıyorum.ayrıca senin lastikler yinede çok kalın biz bu lastiklerle anca zarar vermeden iş görebiliyoruz</p><p>senin aks daha geniş 4 sıra alman gerek motorun altına yani 180 cm e ayarlıycan, . şöyle bi sıkıntı var sen pancarda 4 sıra aldırcan altına ama mısırda tam denk gelmiyor 3 sıra mısır alcan altına içten içe ölçtüğünde yaklaşık 10 cm pay kalcak sana yani 5 cm sağ tekere 5 cm sol tekere buda nerdeyse mısırla sıfır gitmen gerek demek. 2 sıra altına aldığında hiç sığmıyor direk basıyor sıraya. umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sanki :S başka bi traktörün varsa mısıra onunla girmeyi düşünebilirsin</p><p>bizim lastikler içinde jant sorun olmuyordu rahat bulunuyor. senin jant bulunur illaki olmadı uygun bi çıkma janta flanş kestirirsin yine yaparsın. </p><p> umarım anlatabilmişimdir yardımcı olabilmişimdir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 931473, member: 58447"] [b]Ynt: Argofarm 410 ile Pancar Arasına girmek İstiyoruz...Acil Yardım[/b] biz kullanıyoruz epeydir mısır,pancar,soğanda. biz teker arasını 135 cm e ayarladık yani pancarda 3 sıra alıyor altına. ama bizim lastik 210/95R44 arkalar önlere uygun bulamadık bizde 1-2 sene orjinalini kullandık 27 cm geliyor genişlik orjinalinde, 24 cm genişlikte bir lastik bulduk onu taktık ama o da alçak geliyor çift çekere takınca kasılıyor motor bizde zorda kalmadıkça çift çekere takmıyoruz. önlere 210/95R32 takan oldu aynı taktöre bu seferde teker yüksek geldi kaputa değdi dönme açısı daraldı hatta kaputu kırdılar biz o yüzden takmadık şimdi 24 cm genişliğindeki lastiği kullanıyoruz tam ölçülerini unuttuğum için yazamıyorum.ayrıca senin lastikler yinede çok kalın biz bu lastiklerle anca zarar vermeden iş görebiliyoruz senin aks daha geniş 4 sıra alman gerek motorun altına yani 180 cm e ayarlıycan, . şöyle bi sıkıntı var sen pancarda 4 sıra aldırcan altına ama mısırda tam denk gelmiyor 3 sıra mısır alcan altına içten içe ölçtüğünde yaklaşık 10 cm pay kalcak sana yani 5 cm sağ tekere 5 cm sol tekere buda nerdeyse mısırla sıfır gitmen gerek demek. 2 sıra altına aldığında hiç sığmıyor direk basıyor sıraya. umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sanki :S başka bi traktörün varsa mısıra onunla girmeyi düşünebilirsin bizim lastikler içinde jant sorun olmuyordu rahat bulunuyor. senin jant bulunur illaki olmadı uygun bi çıkma janta flanş kestirirsin yine yaparsın. umarım anlatabilmişimdir yardımcı olabilmişimdir.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Argofarm 410 ile Pancar Arasına girmek İstiyoruz...Acil Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt