PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arife günü iş yapmayı deneyen oldu mu ? Başınıza neler geldi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Berkay BASKIN" data-source="post: 969195" data-attributes="member: 50929"><p><strong>Ynt: Arife günü iş yapmayı deneyen oldu mu ? Başınıza neler geldi ?</strong></p><p></p><p>Başıma her arife bir olay geldiği için insanın acaba diye düşünmemesi elde değil. Bende inanmazdım. Hele gene baykuş a hiç inanmazdım gece tarla sulamaya giderdim rüzgar yok yağmurlamalar düzgün çalışır güneş yok yormaz diye hep geceye salardım sulama işini. Baykuş 2 kilometre tarlaya kadar uçtu önüme kondu uçtu önüme kondu. Tarlaya gittim 540E 1800 devir ile sorunsuz su bastığım işte 540 devir de 1400 devire gelince borular conta attı. Bir düzelt iki düzelt derken bu iş olmıycak deyip öylecesine bıraktım. Sabah gittim atan contanın yerini belli etmesi için suyu saldım ne atık conta nede kaçak su vardı. Gözlerime inanamadım. Sulama teşkilatı sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Akşam atık bıraktığım contaya ne olmuştu ? Bunları düşünmeden geçemiyor insan. Hele gene gece bilmediğim muhitte balya bağlıyo iken makine arıza yapmaya başlıyosa hiç zorlamadan dönerim yoksa zorlaya zorlaya çok masraf oluyo. Bazı şeyler işin olmasına engel oluyo. Yaşım pek büyük sayılmaz ama ben bunları tecrübe ettim. Ha size göre yanlıştır doğru gelmez rastlantıdır saygı duyarım. Ama ben bukadar çok rastlantıya hayatımda yer vermem. Böyle rastlantılar bana zarar olarak geri dönüyosa rastlantların da önüne geçmek gerekir. Tedbirini almak gerekir. Bende kendimce bazı şeylere inanarak kendi tedbirlerimi alıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berkay BASKIN, post: 969195, member: 50929"] [b]Ynt: Arife günü iş yapmayı deneyen oldu mu ? Başınıza neler geldi ?[/b] Başıma her arife bir olay geldiği için insanın acaba diye düşünmemesi elde değil. Bende inanmazdım. Hele gene baykuş a hiç inanmazdım gece tarla sulamaya giderdim rüzgar yok yağmurlamalar düzgün çalışır güneş yok yormaz diye hep geceye salardım sulama işini. Baykuş 2 kilometre tarlaya kadar uçtu önüme kondu uçtu önüme kondu. Tarlaya gittim 540E 1800 devir ile sorunsuz su bastığım işte 540 devir de 1400 devire gelince borular conta attı. Bir düzelt iki düzelt derken bu iş olmıycak deyip öylecesine bıraktım. Sabah gittim atan contanın yerini belli etmesi için suyu saldım ne atık conta nede kaçak su vardı. Gözlerime inanamadım. Sulama teşkilatı sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Akşam atık bıraktığım contaya ne olmuştu ? Bunları düşünmeden geçemiyor insan. Hele gene gece bilmediğim muhitte balya bağlıyo iken makine arıza yapmaya başlıyosa hiç zorlamadan dönerim yoksa zorlaya zorlaya çok masraf oluyo. Bazı şeyler işin olmasına engel oluyo. Yaşım pek büyük sayılmaz ama ben bunları tecrübe ettim. Ha size göre yanlıştır doğru gelmez rastlantıdır saygı duyarım. Ama ben bukadar çok rastlantıya hayatımda yer vermem. Böyle rastlantılar bana zarar olarak geri dönüyosa rastlantların da önüne geçmek gerekir. Tedbirini almak gerekir. Bende kendimce bazı şeylere inanarak kendi tedbirlerimi alıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arife günü iş yapmayı deneyen oldu mu ? Başınıza neler geldi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt