PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
arka arkaya bağlasak , ford 5000 mi çeker , yoksa fiat 780 mi....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="değişörenli" data-source="post: 88192" data-attributes="member: 2903"><p><strong>Ynt: arka arkaya bağlasak , ford 5000 mi çeker , yoksa fiat 780 mi....</strong></p><p></p><p>ben bunu babamlardan duymuştum sizlerle paylaşayım bize 20 km arası olan arabören (doğançayır)diye bi yer var babamlar oraya sulama birliğine gitmişler adamın biri dandik bi motor getirmiş satmak için köy köy dolaşıyomuş köy kavesine girmiş bu motoru kimin motoru çekerse ona motoru bırakıp gidicem demiş adamın motoruda işbora kadar bişeymiş steyr getirmişler çekememiş ford 6610 getirmişler çekememiş iki tane ford bağlamışlar gene çekememişler ondan sonra milletin yarısı motorlarını satıp onlardan almışlar ford 6610 u olan satıp ondan iki tane almış neyse pazarlıklar bitmiş adam traktörü 1210 forda yüklerken kamyonun tabanındaki ağaçlar çıtırdamaya başlamış ondan sonra milletin jeton düşmüş ama neye yarar alanaldı satan sattı meğer herif lastiklerin içine civa doldurmuş 1.5 tonluk traktör olmuş 10 tona yakın onun için ağırlık önemli bi faktördür herkese saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="değişörenli, post: 88192, member: 2903"] [b]Ynt: arka arkaya bağlasak , ford 5000 mi çeker , yoksa fiat 780 mi....[/b] ben bunu babamlardan duymuştum sizlerle paylaşayım bize 20 km arası olan arabören (doğançayır)diye bi yer var babamlar oraya sulama birliğine gitmişler adamın biri dandik bi motor getirmiş satmak için köy köy dolaşıyomuş köy kavesine girmiş bu motoru kimin motoru çekerse ona motoru bırakıp gidicem demiş adamın motoruda işbora kadar bişeymiş steyr getirmişler çekememiş ford 6610 getirmişler çekememiş iki tane ford bağlamışlar gene çekememişler ondan sonra milletin yarısı motorlarını satıp onlardan almışlar ford 6610 u olan satıp ondan iki tane almış neyse pazarlıklar bitmiş adam traktörü 1210 forda yüklerken kamyonun tabanındaki ağaçlar çıtırdamaya başlamış ondan sonra milletin jeton düşmüş ama neye yarar alanaldı satan sattı meğer herif lastiklerin içine civa doldurmuş 1.5 tonluk traktör olmuş 10 tona yakın onun için ağırlık önemli bi faktördür herkese saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
arka arkaya bağlasak , ford 5000 mi çeker , yoksa fiat 780 mi....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt