PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
arkadaslar %50 hibeli tarım makineleri 2014 bitti die bişi duydum bilgisi olan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 913804" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: arkadaslar %50 hibeli tarım makineleri 2014 bitti die bişi duydum bilgisi olan?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi, kalkınma ajanslarının durumu farklı. Mesela Trakya Kalkınma Ajansı ' nın Proje Hazırlama Eğitimi ' ne katılmıştım. TKDK yada IPART gibi değil. Daha doğrusu sadece çiftçinin hizmetinde değil. </p><p></p><p>Ayrıca yararlanabilmen için gereken şartlar da daha ağır. Ilk kural, önce kesinlikle cebinde para olacak. </p><p></p><p>Ben 'Yeşil Dam' isimli bir proje hazırladım. Elektriği suyu olmayan bir işletmenin, kendi elektriğini (güneş-güzgar) ve kendi suyunu (yağmur hasadı) yöntemi ile karşıladığı ve dışarıdan hiç yardım almadan tüm ihtiyaçlarını kendi kendine gören bir işletme idi. </p><p></p><p>Proje çok beğenildi. Hatta gönder hemen işlemlere başlayalım dendi. Benim proje 35-40 lira falan. Yani lazım olan para 20 bin lira civarıydı. </p><p></p><p>Lakin başvuru esnasındaki ilk şart, minimum proje bedeli 100.000 lira. İstediğin kadar şişir projeyi, mümkünü yok o rakamlara çıkamazsın. Sırf hibe alıcam diye de cebimden 30 bin fazla vermek saçma geldi. Istemedim. </p><p></p><p>Projeyi geri çektim sonra. Rafta duruyor. </p><p></p><p>Dediğim gibi. Kalkınma ajansından para alacaksan, ilk şart önce cepte nakit olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 913804, member: 21067"] [b]Ynt: arkadaslar %50 hibeli tarım makineleri 2014 bitti die bişi duydum bilgisi olan?[/b] Abi, kalkınma ajanslarının durumu farklı. Mesela Trakya Kalkınma Ajansı ' nın Proje Hazırlama Eğitimi ' ne katılmıştım. TKDK yada IPART gibi değil. Daha doğrusu sadece çiftçinin hizmetinde değil. Ayrıca yararlanabilmen için gereken şartlar da daha ağır. Ilk kural, önce kesinlikle cebinde para olacak. Ben 'Yeşil Dam' isimli bir proje hazırladım. Elektriği suyu olmayan bir işletmenin, kendi elektriğini (güneş-güzgar) ve kendi suyunu (yağmur hasadı) yöntemi ile karşıladığı ve dışarıdan hiç yardım almadan tüm ihtiyaçlarını kendi kendine gören bir işletme idi. Proje çok beğenildi. Hatta gönder hemen işlemlere başlayalım dendi. Benim proje 35-40 lira falan. Yani lazım olan para 20 bin lira civarıydı. Lakin başvuru esnasındaki ilk şart, minimum proje bedeli 100.000 lira. İstediğin kadar şişir projeyi, mümkünü yok o rakamlara çıkamazsın. Sırf hibe alıcam diye de cebimden 30 bin fazla vermek saçma geldi. Istemedim. Projeyi geri çektim sonra. Rafta duruyor. Dediğim gibi. Kalkınma ajansından para alacaksan, ilk şart önce cepte nakit olacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
arkadaslar %50 hibeli tarım makineleri 2014 bitti die bişi duydum bilgisi olan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt