PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Arkadaşlar 6-7 hp lik çaplama makinası almayı düşünüyorum.h
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Cebeci" data-source="post: 1035814" data-attributes="member: 35166"><p>Biz yağmur yet 250 6.5 hp Honda motorlu olanı kullanıyoruz. Su ana dek bi sıkıntı çıkarmadı, o sınıfta tam ideal makina. Ne çok agir ne de zıplama yapacak kadar hafif. Servisten duyduğuma göre honda motorlu olarak satılan çapaların bazı modelleri orijinal honda motor kullanmiyormus. Bizim çapanın ustunde 6.5 hp gx200 modeli motor var. Komşularda gördüğüm birkaç farkli marka capada honda motor olmasına ragmen motorun solundaki seri no yazili kismin ustu macun veya baska bi madde ile kapatilmis. Honda motorlu alirsaniz motorun sol kisminda seri no olup olmadigini kontrol edin. Ozellikle gx160 modeli motorlarda seri no yazacak kismin uzeri kapatilmis oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Cebeci, post: 1035814, member: 35166"] Biz yağmur yet 250 6.5 hp Honda motorlu olanı kullanıyoruz. Su ana dek bi sıkıntı çıkarmadı, o sınıfta tam ideal makina. Ne çok agir ne de zıplama yapacak kadar hafif. Servisten duyduğuma göre honda motorlu olarak satılan çapaların bazı modelleri orijinal honda motor kullanmiyormus. Bizim çapanın ustunde 6.5 hp gx200 modeli motor var. Komşularda gördüğüm birkaç farkli marka capada honda motor olmasına ragmen motorun solundaki seri no yazili kismin ustu macun veya baska bi madde ile kapatilmis. Honda motorlu alirsaniz motorun sol kisminda seri no olup olmadigini kontrol edin. Ozellikle gx160 modeli motorlarda seri no yazacak kismin uzeri kapatilmis oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Arkadaşlar 6-7 hp lik çaplama makinası almayı düşünüyorum.h
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt