PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar 640 fiatımı değiştirmek istiyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinan kaplan" data-source="post: 744982" data-attributes="member: 51439"><p><strong>Ynt: arkadaşlar 640 fiatımı değiştirmek istiyorum...</strong></p><p></p><p></p><p>aslında mantıklı olan 640 muadili bi traktör ama yetmiyor 3*12 pullukla iş üremiyo... ankara merkezde sürekli işimiz olduğu için vakitte kısıtlı bana hem zamandan hem yakıttan tasarruf edecek... ekipmanlardan, mibzer, römork, gübre, ilaçlama makinası, dızkaro falan hep yeni zaten traktör niyetimiz olduğu için büyük aldık bilerek... sadece kazayağı ve pulluk alacan onlarıda uygun fiyata halladerim diye düşünüyorum... sizcede mantıklı değilmi..? hattat a110 ' a 5*14 pulluk uygun olurmu..?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinan kaplan, post: 744982, member: 51439"] [b]Ynt: arkadaşlar 640 fiatımı değiştirmek istiyorum...[/b] aslında mantıklı olan 640 muadili bi traktör ama yetmiyor 3*12 pullukla iş üremiyo... ankara merkezde sürekli işimiz olduğu için vakitte kısıtlı bana hem zamandan hem yakıttan tasarruf edecek... ekipmanlardan, mibzer, römork, gübre, ilaçlama makinası, dızkaro falan hep yeni zaten traktör niyetimiz olduğu için büyük aldık bilerek... sadece kazayağı ve pulluk alacan onlarıda uygun fiyata halladerim diye düşünüyorum... sizcede mantıklı değilmi..? hattat a110 ' a 5*14 pulluk uygun olurmu..? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar 640 fiatımı değiştirmek istiyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt