PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar 98 fiat 7066 tek çeker aldım.kaçlı pulluk tavsiye edersiniz.tşk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 293574" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: arkadaşlar 98 fiat 7066 tek çeker aldım.kaçlı pulluk tavsiye edersiniz.tşk.</strong></p><p></p><p>arkadaşlar 4lü 12 tek çeker 70bg bi traktörü zorlar.. konya aksaray nevsehir gibi topragı hafifi olan yöreler dısında.. bu traktöre 3lü 14lü derin sürüm yapacaksa.. yapmayacaksa 4lü 10lu veya 11li pulluk takılabilir toprak yapısına göre.. yani buyuk pulluk alıpta traktörü zorlamanın anlamı yok eğimli yerdede duz yerdede cekebilecegi pullugu alması en uygun olanı.. sadece duz tarlalarda kullanacaksa 4lü uygun ama degişik toprak yapısında ve egimli arazide kullanacaksa 4lüyü götürmez zorlamanın anlamı yok traktörü.. çifçekeri olsaydı 4lü 12 uygun olurdu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 293574, member: 2401"] [b]Ynt: arkadaşlar 98 fiat 7066 tek çeker aldım.kaçlı pulluk tavsiye edersiniz.tşk.[/b] arkadaşlar 4lü 12 tek çeker 70bg bi traktörü zorlar.. konya aksaray nevsehir gibi topragı hafifi olan yöreler dısında.. bu traktöre 3lü 14lü derin sürüm yapacaksa.. yapmayacaksa 4lü 10lu veya 11li pulluk takılabilir toprak yapısına göre.. yani buyuk pulluk alıpta traktörü zorlamanın anlamı yok eğimli yerdede duz yerdede cekebilecegi pullugu alması en uygun olanı.. sadece duz tarlalarda kullanacaksa 4lü uygun ama degişik toprak yapısında ve egimli arazide kullanacaksa 4lüyü götürmez zorlamanın anlamı yok traktörü.. çifçekeri olsaydı 4lü 12 uygun olurdu.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar 98 fiat 7066 tek çeker aldım.kaçlı pulluk tavsiye edersiniz.tşk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt