PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar acaba traktöre kompresör takmak mümkün mü?? lütfen yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hakan6774" data-source="post: 198600" data-attributes="member: 5411"><p><strong>Ynt: arkadaşlar acaba traktöre kompresör takmak mümkün mü?? lütfen yardım edin</strong></p><p></p><p> Arkadaşım selamlar.</p><p>Ben MF 265-288-277-266 modellere üzerinde sabit olacak şekilde ( Erkuntlardaki gibi) kompresör takabilirim. Tabiki senin traktörünüde...Tüm parçalar orijinal olacaktır. Garanti kapsamında olacaktır. Traktöründe depo dolum sırasında 3-5 Bg, dolduktan 0,5-0,8 bg ( Bu kaybı hissedemezsiniz bile) kayıp olmaktadır. Bu kayıp da yaptığı iş düşünüldüğünde sanırım göz ardı edilecek bi kayıptır. Bu gün aldığınız bir arabada bile klima olunca performansta kayıp olmaktedır. Kuyruk miline taktığınız kompresörler bile traktörde bi kayıp oluşturmaktadır. </p><p></p><p>İster depolu olur her an elinin altında hava olur. İster deposuz...Tabancalı sistemini de uygulamak mümkün. Traktöründe toz kalmayacak şekilde temizlik yapabilirsin. Hava filtresini tarlada bile temizleyebilirsin. Radyatörüne dolan samanını temizleyebilirsin. Lastiğin patladı şişir lastiğini tamirciye kadar gidebilirsin. Üstünü başını temizleyebilirsin. Traktörün samandayken bile kompresörünü kullanabilirsin. Çocuğunun topunu şişirebilirsin. Komşunun arabasının lastiğini bile havanı atarak şişirebilirsin. Hava ile ilaçlama makinasını çalıştırabilirsin.. Yani hava ile aklına gelebilecek tüm her şeyi yapabilirsin. </p><p>Sanırım istediğin özellikte bir kompresör anlattığım şekilde olanıdır. Eğer yaptırmak istersen msj nı bekliyorum arkadaşım...</p><p>Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hakan6774, post: 198600, member: 5411"] [b]Ynt: arkadaşlar acaba traktöre kompresör takmak mümkün mü?? lütfen yardım edin[/b] Arkadaşım selamlar. Ben MF 265-288-277-266 modellere üzerinde sabit olacak şekilde ( Erkuntlardaki gibi) kompresör takabilirim. Tabiki senin traktörünüde...Tüm parçalar orijinal olacaktır. Garanti kapsamında olacaktır. Traktöründe depo dolum sırasında 3-5 Bg, dolduktan 0,5-0,8 bg ( Bu kaybı hissedemezsiniz bile) kayıp olmaktadır. Bu kayıp da yaptığı iş düşünüldüğünde sanırım göz ardı edilecek bi kayıptır. Bu gün aldığınız bir arabada bile klima olunca performansta kayıp olmaktedır. Kuyruk miline taktığınız kompresörler bile traktörde bi kayıp oluşturmaktadır. İster depolu olur her an elinin altında hava olur. İster deposuz...Tabancalı sistemini de uygulamak mümkün. Traktöründe toz kalmayacak şekilde temizlik yapabilirsin. Hava filtresini tarlada bile temizleyebilirsin. Radyatörüne dolan samanını temizleyebilirsin. Lastiğin patladı şişir lastiğini tamirciye kadar gidebilirsin. Üstünü başını temizleyebilirsin. Traktörün samandayken bile kompresörünü kullanabilirsin. Çocuğunun topunu şişirebilirsin. Komşunun arabasının lastiğini bile havanı atarak şişirebilirsin. Hava ile ilaçlama makinasını çalıştırabilirsin.. Yani hava ile aklına gelebilecek tüm her şeyi yapabilirsin. Sanırım istediğin özellikte bir kompresör anlattığım şekilde olanıdır. Eğer yaptırmak istersen msj nı bekliyorum arkadaşım... Saygılarımla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar acaba traktöre kompresör takmak mümkün mü?? lütfen yardım edin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt