PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR ANIZA EKİM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 284408" data-attributes="member: 16973"><p>Sevgılı arkadslar uzun suredır sıteye gırıs yapmıyordum bugun soyle bır bakayım dedım ve anıza ekım yapmak hakkındakı goruslerınızı merak ettım toprak tv bazı programları ızledım tarlada pulluk kullanmanın sakıncalı oldugunu falan soyluyorlar acaba ne derece dogru gercekten pullukla topragı aktararak yanlısmı yapıyoruz ben bu yıl 10 dekar yerde bır deneme yaptım pulluk yerıne kazayagı ıle tarlayı surup tohumu ektıkten sonra dıskaroyla arkasına tapan takarak tohumun uzerını kapattım bakalım beklıyoruz ne olacak simdı goruslerınızı yazarmısınız cunku dıs ulkelerde uzun yıllardır anıza ekım yapılıyormus acaba bızım cıftcımız bu konuda gerımı kaldı ??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 284408, member: 16973"] Sevgılı arkadslar uzun suredır sıteye gırıs yapmıyordum bugun soyle bır bakayım dedım ve anıza ekım yapmak hakkındakı goruslerınızı merak ettım toprak tv bazı programları ızledım tarlada pulluk kullanmanın sakıncalı oldugunu falan soyluyorlar acaba ne derece dogru gercekten pullukla topragı aktararak yanlısmı yapıyoruz ben bu yıl 10 dekar yerde bır deneme yaptım pulluk yerıne kazayagı ıle tarlayı surup tohumu ektıkten sonra dıskaroyla arkasına tapan takarak tohumun uzerını kapattım bakalım beklıyoruz ne olacak simdı goruslerınızı yazarmısınız cunku dıs ulkelerde uzun yıllardır anıza ekım yapılıyormus acaba bızım cıftcımız bu konuda gerımı kaldı ?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR ANIZA EKİM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt